Yaşam

Acun Ilıcalı’yı ‘çıldırtan’ olay: Öfkeyle sandalyeyi devirerek meclisi böldü, ne oldu?

Hayatta kalanlarson bölümdeki yarışmacılardan Nagihanile Aleynaarasında kavga Bu ortaya çıktı. Nagihan’ın meclis sırasında Aleyna’yı itmesi ortalığı karıştırdı; Görevliler müdahale etti. Acun Ilıcalı yeni bölümde konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Survivor takımında kavgayı ayırdıktan sonra Aleyna’yı da götürdü. Yaşanan kaosun ardından yarışmacıların kahkaha attığını gören Acun Ilıcalı, bir anda sona erdi. Ilıcalı yarışmacılara şu sözlerle bağırdı:

“Ne istiyorsun? Her gün sorun yaratıyorsun. Kavga mı, kaos mu? Neyin var senin? Bu programda rahatlayamıyor musun? Kendinden başka hiçbir şeyi düşünemiyorsun. Hakaretsiz bir hayat olmaz mı? Normal kalamaz mısın?”

Nagihan Karadere diskalifiye edildi mi?

Ilıcalı daha sonra sandalyeyi yere atarak toplantıyı böldü. Bu olayın ardından’ “Nagihan Karadere elendi mi, diskalifiye edildi mi?” ön plana çıktı.Tartışmanın ardından Acun Ilıcalı şunları söyledi:

Hayır, sınırlarına yenik düştün. Sen kendin buna dayanamadın. Dayanamazsın. Birlikte çok güzel vakit geçirdik. Yıllarca hoş bir ilişkimiz oldu. Tadını bozmadan… Daha ne bekliyorsun? Her dakika olay çıkaracaksın ve biz de diyeceğiz, tamam mı?

Nagihanhalbuki gözyaşları içinde Konsey alanını terk etti. Diskalifiye edilip edilmeyeceği yeni bölümde netlik kazanacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu