Haber

Survivor’da çılgına dönen Acun Ilıcalı ilk kez konuştu: Şok olacaksınız…

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Survivor All Star’da kavga sonrası sandalyeyi fırlatınca yaşananları ilk kez anlattı.

Acun Ilıcalı, “İki video göstersem şok olurdunuz. Yarışmacıların olay sonrası rahat tavırları beni çıldırttı, dayanamadım.”

ILICALI: ÇOK ender sinirlenirim AMA…

Berfu ve Eser Yenenler’in programına konuk olan Acun Ilıcalı, “Rahmetli babamın ‘kolay kolay inerdi’ diye bir sözü vardı. Aslına bakılırsa Survivor’da bu kadar iyi kadroya rağmen bu kadar sorunun yaşanması beni çok rahatsız etti. Tabii sadece 20-25’i görebiliyordunuz. Ekranda yaşadıklarımızın yüzde 100’ünü yayın kurallarına uygun olarak gösterdiğimiz özen nedeniyle yüzde 75’ini yayınlamadık. İki görsel göstersem şok olursunuz. Sandalyeyi kırmamaya çalıştım. sonuçta insanız. Çok az sinirleniyorum. Buradaki mesele kısmen yarışmacılarımızın olay sonrası rahat tavırları. Bu beni çıldırttı, kaldıramadım. Yarışmacılarımıza söyledim, umarım öyle olur. yeterli süre.”dedi.

NE OLDU?

Kuruldaki oylama öncesinde Aleyna’nın Sercan’ı kendisine karşı kışkırttığını söyleyince ikili arasında gerilim yükseldi.

İlerleyen dakikalarda Nagihan ayağa kalkıp Aleyna’yı itti. İki yarışmacı birbirine hakaret ederken Acun Ilıcalı, Nagihan ve Aleyna’yı dışarı çıkardı.

ACUN ILICALI’DAN TEPKİ

İkili arasında çıkan kavganın ardından Nagihan gülünce Acun Ilıcalı sınırlarına hakim olamadı.

‘NE İSTİYORSUN?’

Ünlü isim, “Ne istiyorsun? İnsanların senin hakkında konuşması yasak mı? Her gün sorun yaratıyorsun. Kız ağlayarak ayrıldı. Her gün bir şey yaratıyorsun, ne istiyorsun? Kavga mı, kaos mu?” dedi ve oturduğu sandalyeyi fırlattı.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu