Haber

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran’ın 1 Mayıs Mesajı

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, “Gelişen şehrimizin ve ülkemizin büyümesinde, ilerlemesinde ve başarıya ulaşmasında emeği ve emeği ile önemli paya sahip olan işçi ve emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum. zor iş.”

İl Başkanı Dr. Mehmet Savran, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Savran, mesajında ​​bir ülkenin kalkınmasında ve kalkınmasında işçinin büyük rolü olduğunu belirterek, istikrar ve gelecek için çok çalışmanın ve emeğin büyük bir değer olduğuna dikkat çekti.

Savran daha sonra yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi;

“Ülkemizin ve İlimizin kalkınması, sosyal ve ekonomik kalkınması ve büyüme hedeflerine ulaşması için çalışanlarımızın sağduyulu tavır ve davranışları takdirin üzerindedir. Bizler, ‘işçinin teri kurumadan hakkını ödeyin’ diyen bir medeniyetin temsilcileri olarak, personelimiz ve işçi arkadaşlarımızla her zaman kol kola, omuz omuza yürümeye devam edeceğiz. Gösteriler yapıp süslü sözler söylemek emeği korumaya yetmez. Emeğin ve işçinin her daim yanında olmak gerekiyor. Verilen sözlerin tutulması zorunludur. İşçinin hakkının verilmesi gerekir. Her koşulda ve her alanda emeğin, işçinin ve halkın yanındayız. Bu duygu ve inançla, Nevşehirli hemşerilerimize özveriyle hizmet etmeye devam eden başta belediyemizdeki meslektaşlarım olmak üzere belediyemizdeki tüm çalışma arkadaşlarımın, kardeşlerimin bayramını kutluyor, hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyor, tüm çalışanlarımıza aileleri ile birlikte sağlıklı ve keyifli bir bayram geçirmelerini dileriz. Hayatında ve iş hayatında başarılar dilerim”

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

azdavayajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu