Yaşam

Eski sevgilisi Onur Ünlü’den Hazar Ergüçlü’ye “Dilber” yorumu

Eski sevgilisi Onur Ünlü’den Hazar Ergüçlü’ye “Dilber” yorumu

Yılmaz Erdoğan’ın 20 yıl aradan sonra ekranlara döndüğü senaryosu İnci Taneleri ses getirmeye devam ediyor. Yılmaz Erdoğan’ın başrolde olduğu dizide hem senaryoda hem de başrolde canlandırdığı Dilber karakteriyle adından söz ettirmeyi başardı.

Dilber karakterini canlandıran Hazar Ergüçlü ilk bölümüyle dikkatleri üzerine çekti. Dizide pavyon sahnesinde yaptığı danslarla gündem haline gelen başarılı oyuncu hakkında eski erkek arkadaşı yönetmen Onur Ünlü’den yorumlar geldi.

Onur Ünlü’nün Dilber hakkındaki yorumu

Leyla ile Mecnun, Ben Çok Özledim, Cingöz Recai dizileri Onur Ünlü’nün en bilinen yapımları arasında yer alıyor. Ünlü yönetmen geçtiğimiz günlerde Etiler’de fotoğraf çektirerek gazetecilerin sorduğu soruları kısa süre yanıtladı.

Onur Ünlü, eski sevgilisi Hazar Ergüçlü’nün canlandırdığı Dilber karakterinin pavyon sahnesi hakkındaki sorulara şu şekilde yanıt verdi: “Hazar her zaman çok iyiydi.” İkilinin ilişkisi yaklaşık 5 yıl sürdü ve Aralık 2022’de sona erdi. Gazetecilerin Onur Ünlü’ye sorduğu bir diğer soru ise “Hazar Hanım’la görüşmeye devam ediyor musunuz?” Soru üzerine ünlü yönetmen şunları söyledi: “Evet, evet. Onunla telefonda konuşuyorum. “Dostluğumuz devam ediyor” o cevapladı.

Yılmaz Erdoğan’ın 20 yıl sonra ekranlara döndüğünü söylemiştik. Erdoğan’ın
İnci Taneler ile ilgili yorumu ise şu şekilde oldu: “Daha dizi başlamadan oluşan yankılar ve seyircinin tepkisi oldukça umut verici. Her zaman istediğim bir şey vardı. Bu da gerçek hayata benzeyen bir hikaye yazmaktı. Pearl Grains bana bu fırsatı verdi. Dizide çok trajik şeyler olduğu gibi çok komik şeyler de var. “Tıpkı hayat gibi” dedi.

Hazar Ergüçlü bu kadar konuşulacağını beklemiyordu!

Hazar Ergüçlü, oynadığı sahnenin bu kadar konuşulmasını beklemediğini açıkladı. “Doğrusunu söylemek gerekirse bu kadar konuşulacağını beklemiyordum… Çok mutlu oldum, hep birlikte çok mutluyduk. Umarım bizim dizimiz de Dilber’in getirdiği tepkilerin aynısını getirir.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu