Haber

Kediyi kurtarmak isterken ağaçta mahsur kaldı

İstanbul Beşiktaş Türkali Mahallesi’ndeki bir binanın bahçe katında yaşayan Ceren A.’nın arkadaşının kedisi, geçtiğimiz günlerde sabah saatlerinde ağaca tırmandı. Kedi ağaçtan inemeyince genç kız, yanına tırmanarak onu kurtarmak istedi. Lakin kedi genç kızdan kaçarak üst kısımlara zıpladı. Kediyi kurtaramayacağını anlayan genç kız da endişeden ağaçtan inemedi. Bunun üzerine ağacın tabanına gelen konut arkadaşları genç kızı kurtarmak istedi.

Gençlerin de başarısız olması üzerine olay yerine itfaiye grupları sevk edildi. İhbar üzerine kısa müddette olay yerine gelen itfaiye takımları, ağaca dayandıkları merdiven yardımıyla genç kızın yanına ulaştı. Bir müddet devam eden çalışma sonucunda genç kız ve kedisi, itfaiye takımları tarafından kurtarıldı. Aşağıya inen genç kız, kedisine sarılırken yaşadığı o anları ise gülerek anlattı.

‘Dallar çok ince olduğu için inemedim, itfaiye kurtardı’

Ağaçta mahsur kalan Ceren A., “Arkadaşımın ev kedisi ağaca tırmanıp orada kaldı. Ben de uykudan yeni uyanmıştım ve bir anlık düşüncesizlikle arkasından ağaca tırmandım. Sonra ben de orada kaldım. Dallar çok ince olduğu için inemedim. Sonra itfaiye ekipleri geldi sağ olsunlar beni kurtardılar ama kedi de beni deşti. Ekipler ağaca merdiven dayayıp önce beni sonra da kedimi kurtardılar” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu