Teknoloji

Samsung ve Unity işbirliği, Türkiye de dahil olmak üzere yeni pazarları kapsayacak şekilde genişledi

Samsung, yaptığı Aura analizi ile Unity ile iş birliğini Türkiye dahil 50’den fazla pazarı kapsayacak şekilde genişlettiğini duyurdu.

Teknoloji devi Samsung, telekom operatörleri ve OEM’ler için Aura adlı çözüm paketi sunan Unity ile iş birliğini genişletiyor. OEM üreticileri için Aura analiz paketi; Şu anda Avrupa, Rusya, Güneydoğu Asya ve Hindistan gibi 30’dan fazla pazarda Samsung marka taşınabilir cihazlarda kullanılmaktadır. Genişleyen iş birliği ile Unity, Samsung’un yeni piyasaya sürdüğü Galaxy A ve M Serisi cihazları için Türkiye dahil olmak üzere Orta Doğu ve Kuzey Afrika bölgesindeki 50’den fazla pazarda şirketin iş ortağı olacak.

Aura’nın sunduğu teknolojiler, önde gelen Telekom operatörlerinin ve Samsung gibi yepyeni malzeme üreticilerinin cihazlarda kullanıcı deneyimini geliştirmesini sağlıyor. İlgili içeriği, uygulamaları ve hizmetleri doğrudan taşınabilir cihazlara getirir. Yapay zeka (AI) ve makine öğrenimi özellikleri sayesinde sistem, bir cihazla ilk görüşme sırasında akıllı öneriler sunabiliyor. Bu sayede kullanıcılara en uygun başlangıç ​​deneyimini sağlar, kullanıcılar için maliyet oluşturur, kafa karışıklığının önüne geçerek net öneri puanını yükseltir.

Daha güçlü bir akıllı telefon deneyimi

Unity Aura İş Birimi Genel Müdürü Arnon Harish iş birliği ile ilgili olarak “Kullanıcı deneyimini optimize etmek için Aura analiz paketimizle kullanıcılara odaklanıyoruz. Dijital dönüşümü artırdıkça, operatörlerin müşterilerine sundukları temel hizmetleri daha iyi tanıtmalarını sağlıyoruz. Müşterilerle doğrudan cihaz üzerinden etkileşim kurarak, mevcut kullanıcıların daha güçlü akıllı cihaz deneyimleri sunmasını sağlıyoruz. Samsung ile uzun soluklu iş birliğimiz de bu açıdan bizim için çok pahalı. Şimdi yeni bölgelerle işbirliğimizin kapsamını genişletiyoruz. Bu sayede kullanıcı deneyiminin daha dinamik ve interaktif hale gelmesine katkı sağlayacağız” dedi. söz konusu.

Samsung Electronics Türkiye Taşınabilir İş Birimi Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Murat Azdemir, “Samsung, daha fazla yenilik ve dünyanın her yerindeki kullanıcıların hayatını kolaylaştıran çözümler sunmak için çalışmalarına devam ediyor. Bu doğrultuda Samsung, iş birliği içinde. Unity ile Türkiye dahil 50’den fazla ülkede kullanıcılara hizmet vermektedir.Daha yenilikçi ve faydalı çözümler sunabileceğiz.İşbirliği sayesinde kullanıcılarımıza yeni hizmetler ve çözümler sunmanın yanı sıra daha fazla özelleştirme fırsatı sunmanın heyecanını yaşıyoruz. Galaxy A ve M serisi cihazlarımız için.” söz konusu.

Aura, Şubat 2022’deki lansmanından bu yana dünya çapında 1,4 milyardan fazla cihaza entegre edildi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu