Haber

Galatasaray’ın kadrosunda yeni transferler var

Süper Lig’in 5. haftasında Samsunspor ile karşılaşacak Galatasaray’ın teknik direktörü Okan Buruk açıklamalarda bulundu. Tecrübeli teknik adam, yeni transferler arasında yer alan Ziyech ve Ndombele’nin de mutlaka kadroda yer alacağını belirtti.

“ZAMAN VEREBİLİRİZ”

Okan Buruk yaptığı açıklamada, “Hakim iki gün önce idmanlara başladı. Bu hafta kadroda olacak. Ndombele de tam olarak hazır olmasa da kadroda olacak. Süre verebiliriz. Zaha’nın durumuna biz karar vereceğiz.” Bugünkü durum, yarın, ister bu maç, ister bir sonraki maç olsun, “Diğer oyuncularım da bekliyor, oynamaya hazır.” dedi.

Okan Buruk’un açıklamaları şöyle:

“BÜTÜN OYUNCULARIM BUGÜN ANTRENMAN YAPIYOR”

Bir teknik adam olarak gülümsüyorum. Bugün tüm oyuncularım antrenmanda. Tüm oyuncularımızı en hazır şekilde kullanabileceğimiz döneme doğru ilerliyoruz.

“1-2 HAFTA İÇİNDE EN YÜKSEK PERFORMANSINA ULAŞACAK”

Bizim için 7 maçlık sezon başlıyor. Çok uzun bir dönem olacak. 7 maçlık bu süreçte takımımızın tamamlamak zorunda kalacağı süre ve oyuncularımızın gerçek performanslarını bulmaları nedeniyle birçok oyuncumuz sezon başı kampına giremedi. Yavaş yavaş katılıyorlar. Bugün Zaha takımla antrenmanlara başlıyor. Duruşma 2 gün önce başladı. Son transferimiz Ndombele geçen hafta geldi. 1-2 hafta içerisinde en yüksek performansına ulaşacağını düşünüyorum.

“DAVİNSON YARIN BİZİMLE OLACAK”

Milli takımdan dönecek 2 arkadaş var, Bakambu ve Davinson. Bakambu bu sabah geldi, yarın bizimle çıkacak. Davinson milli gruptan dönecek, İngiltere’den eşyalarını toplayacak ve yarın bizlerle olacak.

“İYİ BİR PERSONELİMİZ VAR”

Lig ve Şampiyonlar Ligi’nde yüksek tempolu maçlara hazırız. Ben bu anlamda oyuncularıma gerçekten inanan bir antrenörüm. Uygun bir ekibimiz var. Liderimize ve yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. Değerli bir ekip oluşturdular. Galatasaray camiasında birliği sağladılar. Geçen yıl başlayan şampiyonluk yolumuz bu sezon Şampiyonlar Ligi ile birleşti. Tribünlerin dolu olduğunu görüyoruz, Galatasaray taraftarının sokakta ne kadar mutlu olduğunu görüyoruz. Bu beni bir antrenör olarak çok mutlu ediyor. Amacımız onların daha çok gülümsemesini sağlamak.

“GALATASARAY’I KARIŞTIRMA ÇALIŞMASI VAR”

Bu süreçte daha çok bir arada olmalıyız. Dışarıdan Galatasaray’ı karıştırmak için büyük bir çaba var. Bunu açıkça görüyoruz. Saçmalıklar, uydurmalar… Oyuncularımız bizi bekliyor. Biz bunlara hazırız. Karşı koyacağız. Bizim işimiz futbol. Sadece futbola odaklanacağız. Geçen sene de aynısını yapmıştık. En güzeli sahada karşılık verip, kazanarak yolumuza devam etmektir. Bu dönem de aynı heyecanla devam edeceğiz.

“BU SÜRECİ İYİ GEÇİRDİK”

Ben personelin başıyım. Sayın Erden transferde çok değerli ilerlemeler kaydetti. Yöneticilerimiz de her zaman yanımızda. Bu süreci iyi bir şekilde atlattık. Lige ve Şampiyonlar Ligine hazırız. Bundan sonra Galatasaray hem sahada hem de dışarıda daha güçlü olacak.

“KATKIDA BULUNACAK GENÇ OYUNCULARLA TOPLANTILAR YAPIYORUZ”

Transferle ilgili yarın akşama kadar süre var. Bu dönemde katkı sağlayacak genç oyuncularla ilgili görüşmelerimiz var. Olabilir. Eğer işe yaramazsa bu şekilde kapatırız diye düşündük.

“SÖZLEŞME İKİNCİ SIRADA”

Sözleşmeyle ilgili hiçbir şey konuşmadık. Bir transfer süreci yaşandı. Daha sonra oturup konuşacağız. Sözleşme ikinci sırada yer alıyor. Önemli olan Galatasaray’ın güçlü ve başarılı olmasıdır. Geçen yıl Galatasaray’ın yeniden şampiyon olması çok değerliydi. Çok kötü geçen bir yılın ardından yönetim, teknik kadro ve kadro yenilendi ve ortaya çok güçlü bir Galatasaray çıktı. Bunu bu şekilde sürdürmek istiyoruz.

“ATM ŞUBESİNİ NE KADAR ERKEN SUNARSANIZ BİZİM İÇİN O KADAR İYİ”

Geçen sezon benim için asıl hedef her zaman şampiyonluktu. Takım olarak birçok rekora imza attı. Her zaman söylediğim şey, bunu Okan Buruk olarak değil, Galatasaray olarak kırdık. Bir teknik yönetici olarak galibiyet sayısı da benim için değerli ve pahalıydı. Galatasaray’ın rekorları ve galibiyetleri değerlidir. Geçen sezon taraftarlarımızla yarattığımız atmosferi ne kadar erken yaratırsak bizim için o kadar iyi olacak. Galatasaray taraftarının gözündeki tutkuyu görmek çok değerli.

catakhaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu