Teknoloji

‘Uluslararası Fiyatlara Göre En Ucuz iPhone 15 Modelini Hangi Ülkeden Alabilirsiniz”i Açıklıyoruz!

iPhone 15 tanıtımının ardından yeni model hayalleri kuran ancak Türkiye’deki fiyatları görünce hayal kırıklığına uğrayanlara güzel bir haberle geldik. En ucuz iPhone 15’i hangi ülkede satın alabileceğinizi merak ediyorsanız, bakalım iPhone 15 Pro Max uluslararası fiyatlara göre hangi ülkede en ucuza satılıyor…

Kaynak:https://www.donanimhaber.com/iphone-1…

Apple, 12 Eylül’de düzenlenen Wonderlust etkinliğinde yeni iPhone 15 serisini duyurdu. Lansmanın ardından iPhone 15’in fiyatı ve çıkış tarihi belli oldu.

iPhone 15’in dolar cinsinden fiyatı Amerika’dan almayı planlayanlar için merak konusu olurken, Almanya veya başka ülkelerden almayı düşünenler için euro cinsinden fiyatı da merak konusu oldu.

iPhone 15 ve 15 Pro’nun ülkelere göre güncel fiyat listesine göre Eylül 2023 itibarıyla Nukeni, Apple Online Store sayfasına atıfta bulunarak “En ucuz iPhone hangi ülkede?” sorusunu sordu. Sorunun cevabını veriyor. Eylül 2023 verilerine göre iPhone’un en yüksek fiyata satıldığı ülke Türkiye. İkinci sırada iPhone 15’in en yüksek fiyata satıldığı ülke olan Brezilya yer alıyor.

2023 yılının en popüler teknoloji ürünü iPhone 15 Pro serisi, 65.000 TL başlangıç ​​fiyatıyla Türkiye’de satışa sunuldu.

Bu da yeni kur üzerinden yaklaşık 2400 dolarlık bir fiyat etiketi anlamına geliyor. Standart iPhone 15 modeli 50.000 TL’den başlayan fiyatlarla yani yaklaşık 1850 dolar ile tüketicilerin beğenisine sunuluyor.

Amerika’da iPhone 15 Pro modeli 999 dolar başlangıç ​​fiyatıyla raflarda. Almanya’da yaşayanlar için bu modelin başlangıç ​​fiyatı 1199 euro.

Peki sizce en uygun fiyatlı iPhone 15 hangi ülkede satılıyor? Cevap: Çin.

Japonya, Kanada, Hong Kong, Tayland ve Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) gibi ülkeler de iPhone 15’i daha uygun fiyatlara bulabileceğiniz diğer bölgeler.

Donanımhaber bu verilerin bir listesini yayınladı. İşte iPhone 15’in yurt dışı fiyatları:

??

??

??

Henüz satışa sunulmayan iPhone 15 ve 15 Pro modellerinin çıkış tarihlerine gelince; Amerika’da 15 Eylül’de ön siparişe açılacak olan iPhone 15, 22 Eylül’de satışa sunulacak.

Türkiye’de ise iPhone 15’in çıkış tarihi 29 Eylül olarak belirlendi. 22 Eylül’de ise iPhone 15 ve iPhone 15 Pro modelleri ön siparişe açılacak.

ipsala-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu