Haber

Beşiktaş’ta Rıza Çalımbay dönemi! Kabul

Sezona Şenol Güneş’le başlayan Başkan Ahmet Parıltı Çebi, Lugano mağlubiyetinin ardından Güneş’in istifasının ardından yardımcısıyla yola devam etme kararı aldı.

Ancak Burak Yılmaz; 4 lig ve 2 Avrupa maçında 4 mağlubiyet, 2 galibiyet alıp Avrupa Konferans Ligi’nden elenmeleri taraftarların büyük tepkisiyle karşılaştı.

Bu sabah istifa eden Burak Yılmaz’ın yerine akla gelen ilk isim, yılların tecrübesine sahip Rıza Çalımbay oldu. Tecrübeli teknik adam, yönetimin kendisine ‘seçime kadar’ görev yapma teklifini kabul etti.

Kabul

TRTSpor’un haberine göre; Siyah-beyazlılar, teknik direktör İstek Çalımbay ile anlaşmaya vardı.

Tecrübeli teknik adam, yarın saat 11.00’de yapılacak antrenmanda siyah-beyazlı ekibin başında yer alacak.

Duyuru kısa süre içinde yapılacak

Rıza Çalımbay’ın ilk etapta muhteşem seçimin yapılacağı 3 Aralık’a kadar çalışmaya devam edip etmeyeceğine yeni lider ve yönetim kurulu karar verecek.

Tecrübeli teknik adamla ilgili resmi açıklama kısa süre içinde yapılacak.

“Beşiktaş’ta doğdum, para istemiyorum”

Öte yandan Beşiktaş Futbol Şube Müdürü Emre Kocadağ, önceki akşam teknik direktör İstek Çalımbay’ı arayarak, kongreye kadar anlaşmaya varmak istediklerini ve fiyat konusunda görüşlerini almak istediklerini belirtti.

Rıza Çalımbay’ın şu şekilde yanıt verdiği öğrenildi:

Ben Beşiktaş çocuğuyum, Beşiktaş’ta doğdum, para istemiyorum. En kısa sürede takımın lideri olarak başarılı olmak için tüm imkanlarımı kullanacağım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu