Haber

Vodafone’dan “Burada olduğumuzu tüm dünya duysun” paneli

VODAFONE’DAN “BURADA OLDUĞUMUZU DÜNYA DUYSUN” PANELİ

 

Vodafone, pazarlama dünyasının merakla beklediği yeni voleybol sponsorluğunu Brand Week İstanbul’da tanıttı. “Burada Olduğumuzu Dünya Duysun” temasıyla düzenlenen panelde Vodafone’un Türkiye Voleybol Federasyonu ile yaptığı iş birliği ve kadın voleyboluna katkısı ve gelecek hedefleri konuşuldu.

    

9 Kasım 2023– Türkiye’de sporun en değerli destekçilerinden biri Vodafone,Voleybol alanında, yaratıcı endüstrilerde ve markalar dünyasında yeni sponsorluklarını buluşturuyor. Marka Haftası İstanbul’da tanıtıldı. Yekta Kopan’ın moderatörlüğünde, “Burada Olduğumuzu Dünya Duysun” temasıyla düzenlenen panele, Vodafone Türkiye Yürütme Konseyi Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı Yöneticisi Pelin Çelik ve Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı Kaptanı Eda Fazilet Dündar konuşmacı olarak katıldı. Panelde Vodafone’un Türkiye Voleybol Federasyonu ile yaptığı iş birliği ve kadın voleyboluna katkısı ve gelecek hedefleri konuşuldu. İzleyicilerden yoğun ilgi gören panelde Vodafone’un voleybol yatırımını konu alan yeni reklam filmi de gösterildi.

 

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin,dedi ki:

 

“Vodafone olarak kadınların her alanda güçlenmesi için çalışıyoruz. Kadınları sporda da destekliyoruz. Toplumda yerleşik olan ve spora yansıyan cinsiyetçi yapının değişmesi gerektiğine inanıyoruz. Bu anlayışla 11 yıldır kadın futboluna destek veriyoruz. Artık kadın voleybolunu destekliyoruz. GfK’nın spor sponsorluk araştırmasına göre kadın voleybolu, tüm spor dalları arasında %58 ile en çok takip edilen ikinci branştır. Ülke olarak voleybolda uluslararası düzeyde başarılarımız var. Bu başarılarımızı daha geniş kitlelere duyurmamız, tabiri caizse sesimizi yükseltmemiz ve bunu sürdürülebilir bir anlayışla yapmamız gerekiyor. Bu fikirden yola çıkarak Sultanlar Ligi’nin Unvan Sponsoru ve Türkiye Kadın Voleybol Milli Takımlarının Ana Sponsoru olduk. TVF ile imzaladığımız bu anlaşmayla dünyada kadın voleyboluna en büyük desteği sağlıyoruz. Bu anlaşma aynı zamanda Türkiye’de kadın sporuna sağlanan en yüksek ve kapsamlı sponsorluk anlaşmasıdır. Bu sponsorlukla ana hedefimiz, 2023 Voleybol Milletler Ligi ve CEV EuroVolley 2023 Şampiyonu olan, FIVB Dünya Sıralamasında üst sıralarda yer alan A Milli Kadın Voleybol Takımımıza ve Vodafone Sultanlar Ligi’ne en yeterli desteği sağlamaktır. dünyanın en başarılı voleybolcularının yarıştığı yer. “Sponsorluğumuz süresince gerçekleştireceğimiz projelerle kadın voleybolcularımızın yanında olmaya devam edeceğiz.”

 

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ,dedi ki:

 

“Planlı bir strateji ve organizasyonun başarıyı getireceğine inanıyorum. Altyapılarımızı, genç milli takımlarımızı, liglerimizi kapsayacak kapsamlı bir planı hayata geçirdik. Geçmişte yapılan iyi işlerin üzerine inşa ettik. Başarı size daha da fazla dikkat çeker. Şu anda FIVB dünya sıralamasında üst sıralarda yer alan, Milletler Ligi ve Avrupa Şampiyonu olan bir kadın voleybol takımımız var. Olimpiyatlara büyük hedeflerle gidiyoruz. Bir zamanlar hayal olan şeyler adım adım gerçeğe dönüşüyor. En büyük hedeflerimizden biri voleybol ailesini genişletmek. Planlanan strateji ve organizasyon çok önemli ama yol arkadaşları da bir o kadar önemli. Vodafone ile tarihi bir anlaşmaya imza attık ve voleybol ailemizin büyük bir parçası haline geldi. Birlikte çok daha büyük başarılara imza atacağımıza inanıyor ve heyecan duyuyorum. Şu anda kadın voleybolunda dünyanın bir numaralı markası olan Voleybol Milli Grubumuz ve dünyanın en iyi ligi Sultanlar Ligi, dünya devi Vodafone ile bir araya geldi. Önümüzde üç yıllık bir süreç var. Bu süreçte 1 Olimpiyat, 3 Uluslar Ligi, 1 Dünya Şampiyonası, 1 Avrupa Şampiyonası yaşayacağız. “Vodafone ile başarılara ve madalyalara ulaşmak istiyoruz.”

 

Türkiye A A Milli Kadın Voleybol Takımı Yöneticisi Pelin Çelik,not etti:

 

“Kadın Voleybol A Milli Takımı olarak başta kadınlarımız ve kızlarımız olmak üzere halkımızı gururlandıran olağanüstü bir yazı geride bıraktık. 20 yıl önce ülkemizde düzenlenen Avrupa Şampiyonası’nda kazandığımız gümüş madalyayla başlayan bir hikaye var. O dönemde oyuncu olarak takımdaydım. Voleybolumuzun gelişimi yıllar içerisinde yapılan atılımlarla adım adım ilerlemiştir. Bugün geldiğimiz noktadan büyük gurur duyuyorum. Önümüzdeki turnuvalar için çok heyecanlıyız ve bu yolculuğa Vodafone ile birlikte çıkıyoruz. Bu birlikteliğin gücümüze güç katacağına inanıyoruz” dedi.

 

Türkiye A A Milli Kadın Voleybol Grubu Kaptanı Eda Fazilet DündarDedi ki:

 

“18 yıldır A Milli Takım seviyesinde formamızı gururla taşıyorum. Hayallerimizi gerçekleştirmek için her zaman var gücümüzle çalıştık. Bu gelişim sürecinde belli bir seviyeye gelip istikrarı yakaladık, ilklere imza attık, madalyalar kazandık. Birçok hedefimiz ve hayalimiz var. Bunun için çalışmaya devam etmeliyiz. Biz sporcular olarak işimizi en doğru şekilde yapmaya çalışırken, paydaşlarımızın verdiği destek de en büyük itici güçlerimizden biridir. Artık Vodafone gibi hem kadınlara hem de spora verdiği destekle dünya çapında tanınan bir markamız var.”

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu