Haber

Bağcılar Belediye Başkanı: ‘Hanımefendi. Meral Bağcılar’ı tanımıyor

Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, “Meral (Akşener) Hanım, Bağcılar’da yol yok.” “Evet ama 1992’den önce yol yoktu. Daha sonra altyapı sorunları tamamen ortadan kalktı.” söz konusu.

Bağcılar’da yaşanan olayın ardından Başkan Özdemir, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in partisinin küme toplantısında ilçedeki yeşil alan yetersizliğine ilişkin eleştirilerine ilişkin basına açıklama yaptı.

Özdemir, Bağcılar’ın 1992 yılında ilçe haline geldiğini belirterek, “Meral Hanım, Bağcılar’da yol yok.” Evet diyor ama 1992’den önce yol yoktu. Daha sonra altyapı sorunları tamamen ortadan kalktı. ‘Kaldırım yok.’ “Böyle ifadeler kullanıyor. Bağcılar’ı tanımadığı, haberi olmadığı aşikar. Burada verilen hizmetleri kendisine gösterebiliriz, etrafı gezdirebiliriz. Burayı bilmediği için kendisine yer tahsis edeceğiz. , onunla tanışın ve ona etrafı gezdirin.” dedi.

AK Parti İl Başkanlığı’nın “100 Gün Yüz Yüze” programıyla diğer ilçeleri de ziyaret ettiğini belirten Özdemir, Sarıyer ve Ataşehir’in bazı mahallelerinde kaldırım bulunmadığını gördüğünü söyledi.

Bağcılar’da 41 kültür merkezi bulunduğunu, gençlere özel gençlik ve etüt merkezleri ile şehir kütüphanesi yaptıklarını belirten Özdemir, “Meral Hanım’ın anlayışı bize aktarıldığı dönemde bölgede sadece 4 park vardı. Bağcılar’da şu anda 176 park var, neredeyse yarısı satıldı.” “İki ay içinde 65 dönüm Millet Bahçesi’ne kavuşacağız. Bağcılar’da yeşil alan miktarı son 2 yılda yüzde 40 arttı.” İfadelerini kullandı.

“Meral Hanım’ın İETT’nin sorunlarıyla ilgilenmesi gerektiğini düşünüyorum”

Meral Akşener’in eleştirilerinin gerçeği yansıtmadığını belirten Özdemir, sözlerini şöyle tamamladı:

“Meral Hanım sorgulayacaksa AK Parti’nin belediyeciliğini değil, katıldığı belediyelerin belediyecilik yaklaşımını sorgulamalıdır. ‘İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) bu dönemde Bağcılar için ne yaptı?’ “Dersek hiçbir şey yapmadığını açıkça söyleyebiliriz. Meral Hanım’ın İETT’nin sorunlarıyla ilgilenmesi gerektiğini, yolda kalan İETT otobüsleriyle ilgilenmesi gerektiğini, yanan otobüslere sahip çıkması gerektiğini düşünüyorum. İETT’nin yokuş çıkamayan, viyadüklerin üzerinden uçan, havaya giden, denize uçan otobüslerine sahip çıkmalı.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu