Haber

Ülke Partisi’nin il ve 11 ilçe yönetimi de dahil olmak üzere İl Özel İdaresinde 350’den fazla üye istifa etti.

Türkiye’nin kilitlendiği 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlere sayılı günler kalırken, Memleket Partisi Art arda istifalar gelmeye devam ediyor. Son olarak Sivas 1. sıra milletvekili adayı Mustafa Saçlı, adaylığından ve partisinden istifa ettiğini açıkladı. haberlerHatay’dan geldi.

HATAY’DA DEPREM İstifa

Memleket Partisi Hatay İl ve 11 ilçe yönetiminin de aralarında bulunduğu 350’den fazla Hatay İl Özel İdaresi üyesinin istifa ettiği açıklandı. Sözcü’den Can Çapar’ın haberine göre il yönetimi, İnce’nin “İl başkanlarını en üst sıradan aday göstereceğim” dediğini ve bu sözünü milletvekili aday listelerinde tutmadığını iddia etti.

“DANS FİGÜRÜNDEN BAŞKA HEDEF GÖSTERMEYEN SİYASET YAKLAŞIMI”

İl Başkan Yardımcısı Gülden Doğruel Yılmaz’ın yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Gelecek için başka yön göstermeyen bir siyasi anlayışla yola devam etmenin mümkün olmadığı kanaatine vardık. Türk gençliği için küçük bir dans figürü hariç.

“KILIÇDAROĞLU’NA ULAŞMA HEDEFİ”

Gençlerimizden Kemal Kılıçdaroğlu’ndan intikam almaya hazır olmalarını beklemek, başta Türk Milleti olmak üzere Atatürk’ün emanet ettiği Türk gençliğine ihanettir.

“İLGİLİ OLARAK İSTİFA KARARINI ALDIK”

Bu kapsamda Hatay Ülke Partisi İl Başkanı ve İl Yönetimi, 11 İlçe Başkanı ve Kaymakamlığı ve şimdilik 350’yi aşkın kayıtlı üyemizle birlikte büyük bir üzüntüyle de olsa görevlerimizden ve Ülke Partisi’nden istifa kararı almış bulunmaktayız.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu