Ekonomi

Bitcoin, Fed’in para politikası yönlendirmesinin ardından 2023’ün en yüksek seviyesine ulaştı

Bitcoin (BTC), Federal Rezerv Lideri Powell’ın basın toplantısı ve faiz artırımlarının sona ereceğine işaret eden para politikası yönlendirmesinin ardından 2023’te 35.717 $ ile yeni bir zirveye ulaştı. Bu haber, Asya piyasalarının habere olumlu tepki vermesiyle BTC değerinde %2,30 artışa neden oldu ve Çarşamba günü 35.482 dolardan kapandı.

MicroStrategy’nin üçüncü çeyrek kazanç raporu, şirketin 31 Ekim itibarıyla 4,69 milyar dolar değerinde 158.400 BTC’ye sahip olduğunu ortaya çıkardı. Bitcoin’in30.000 doların altındaki seviyelerden çıkış, şirkete 934 milyon dolar kâr getirdi.

Altcoinler ile ilgili Uniswap , Near Protokol ve Oasis Network önemli avantajlar elde etti. Bitcoin ve Ethereum, 50 günlük ve 200 günlük Üstel Hareketli Ortalamaların (EMA) üzerinde kaldı ve bu da piyasadaki yükseliş eğilimini gösteriyor.

Bitcoin’in 36.400 dolarlık direnç seviyesini kırmak için 36.000 dolara dönmesi gerekiyor. Ancak 35.265 dolarlık destek seviyesinin altına bir düşüş, 32.436 dolarlık alt destek seviyesini getirebilir.

Ethereum, 1.926 dolarlık direnç seviyesine meydan okumak için trend çizgisinin üzerine çıkması gereken benzer bir durumla karşı karşıya. Bunu başaramazsa 1,805 dolarlık takviye seviyesine düşme riskiyle karşı karşıya kalacak.

Raporda ayrıca hem Bitcoin hem de Bitcoin’den bahsediliyor. Ethereum’un Şu anda aşırı alım bölgesinde olduğu vurgulandı. Bu durum piyasada satıcı baskısının arttığına işaret ediyor olabilir.

Sam Bankman-Fried davasının sonucunda, savunmanın masum olduğunu iddia ettiği ve iddia makamı tanıkları tarafından imzalanan savunma anlaşmaları ve dokunulmazlık anlaşmalarının vurgulandığı görüldü.

İleriye dönük olarak, gelecekteki piyasa duyarlılığı Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) eylemlerinden ve Bitcoin-spot ve Ethereum-spot Borsa Yatırım Fonları (ETF’ler) ile ilgili haberlerden etkilenebilir.

Bu makale yapay zeka desteğiyle oluşturulmuş, tercüme edilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şartlar ve Koşullarımıza bakın.

pervari-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu