Haber

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Belediye Başkanlarıyla Görüş Alışverişinde Bulundu

Trabzonspor lideri Ertuğrul Doğan, AEK Atina ile oynanacak hazırlık maçı öncesi belediye başkanlarıyla görüş alışverişinde bulundu.

Yeni döneme hazırlanan Trabzonspor’da AEK Atina maçı için şehre gelen kulüp başkanı Ertuğrul Doğan ve yönetim kurulu üyeleri, kulüpte il ve ilçe belediye başkanlarını ağırladı. Doğan’ın davetine Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Atilla Ataman, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, tüm ilçe belediye başkanları ve Trabzon İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Adem Şen katıldı.

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan toplantıda belediye başkanlarının taleplerini takdirle karşılayan lider Doğan, kulübün takviyeye ihtiyaç duyduğu bir dönemden geçtiğini belirtti. Doğan, “Trabzonspor, sürdürülebilir ekonomi Yerel yönetimlerin başı olan belediye başkanlarımızı bu sezon iç ve dış mekan karşılaşmalarımızda yanımızda görmek istiyoruz. İçinde bulunduğumuz olumsuz mali durumdan çıkabilmek için maddi desteğin yanı sıra manevi desteğe de ihtiyacımız var” dedi. gündeme getirerek “Yalandan başka bir şey değil” sözleriyle konuya açıklık getirdi.Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Ataman, kullanmak istedikleri ilk kurumun Trabzonspor olduğunu belirterek, “Bu durum Trabzonspor’un bu iş için ne kadar değerli olduğunu gösteriyor. şehir ve onu sevenler. Son olarak Trabzonspor’un satışıyla ilgili oluşturmaya çalıştıkları algı da bunun bir örneğidir.” Çevresiyle birlikte 24 saat yaşanabilir hale getirilmesi taleplerini iletti.

SPOR VE FUTBOL ALANINDA İŞBİRLİĞİ TALEBİ

Belediye başkanları ayrıca ilçelerdeki futbol altyapısının Trabzonspor ile koordineli hale getirilmesini, ilçelerde Trabzonsporlu yönetici, antrenör ve futbolcuların yer alacağı sosyal ve sportif düzenlemelerin yapılmasını, tribünlerdeki kadın ve çocuk sayısının artırılmasını talep etti. kötü tezahüratların önüne geçilerek arttırılabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu