Haber

Bahçelievler Belediyesi “Kışla Mücadele Eylem Planı” hazırladı

Bahçelievler Belediyesi, soğuk hava dalgasına karşı “Kışla Mücadele Eylem Planı” hazırladı.

Belediyeden yapılan açıklamada, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarıları sonrasında hazırlanan eylem planında 1200 işçi ve 152 araç ve iş makinesinden oluşan kışla gayret ekibinin yer alacağı belirtildi.

Açıklamada, sağlık, halkla ilişkiler, fen işleri, hıfzısıhha, zabıta ve belediyenin park bahçe birimlerinde görev yapan Kışla Emek Grubu’nun sağlık, eğitim, güvenlik ve sağlık alanında da görev yapacağı belirtildi. ulaşım 7/24, aslına uygun ve çalışmalar sağlık, eğitim, güvenlik kurumları tarafından yürütülmektedir. Yollarda ve yaya kaldırımlarında ağırlaşacağı belirtildi.

Açıklamada, kışla harekatı eylem planına göre Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır’ın sevk ve komuta edeceği bildirildi.

“Değerli dostlarımızı unutmadık”

Açıklamada görüşlerine yer verilen Bahadır, kar yağışının vatandaşları olumsuz etkilememesi için tüm hazırlıkları tamamladıklarını belirtti.

Bahadır, öncelikle sağlık, eğitim ve güvenlikle ilgili kurumlar ile yol ve kaldırımlardaki çalışmalara ağırlık vereceklerini belirterek, “Değerli dostlarımızı unutmadık. Onlar için hazırladığımız kulübelerin sayısını artırdık. mama desteğimizi kesintisiz olarak sürdüreceğiz. Her koşulda kar yağışına hazırız. Yine de bir aksilik olursa vatandaşlarımız belediyemizin 444 0 311 numaralı çağrı merkezini ücretsiz arayarak yardım isteyebilirler.” terimleri kullandı.

Açıklamada, araç ve yaya trafiğinin yoğun olduğu D-100 (E-5) ve Basın Ekspres’te oluşabilecek sıkışıklığa, sıcak çorba ve yemek yoğunluğuna karşı belediyenin seyyar büfelerinin hazır tutulacağı belirtildi. mahsur kalan vatandaşlara ikram edileceği, sağlık ekiplerinin konutta görevine devam edeceği bildirildi. Trafiğin yoğun olduğu Şirinevler Meydanı ve yaya üst geçitleri için ekiplerin sürekli tuz-kürek atacağı kaydedildi.

Açıklamada, 10 kilo olarak hazırlanan tuz çuvallarının, olası buzlanma durumunda işyerlerinin önlerinde kullanabilmeleri için ilçenin işlek caddelerindeki esnaflara dağıtılacağı belirtildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu