Teknoloji

Messenger’ı SMS Uygulaması Olarak Kullanma Çağı Sona Eriyor: İşte Özelliğin Kaldırılacağı Tarih

Meta’nın tanınmış mesajlaşma platformu Messenger, 2016’dan beri var. SMS uygulamasıBu özellik yalnızca Android işletim sistemine sahip kullanıcılar tarafından kullanılabiliyordu.

Bugün Meta’dan Messenger’ın SMS takviyesiyle ilgili kötü bir haber geldi. teknoloji devi, SMS özelliği kaldırılacakaçıkladı.

Messenger’ın SMS özelliği 28 Eylül’den sonra kullanılamayacak

Facebook Messenger’ı varsayılan SMS uygulaması olarak kullanan kullanıcılar bilgilendirmeye başladı. Messenger’ın “Yardım Merkezi” sayfası incelendiğinde de özelliği görmek mümkün. 28 EylülTarihi prestijiyle kullanılamayacağının belirtildiğini görüyoruz.

Ayrıca şirket, hücresel bilgi ağı üzerinden SMS bildirimlerinin gönderilip alınabileceğini ve telefonun yeni varsayılan mesajlaşma uygulaması üzerinden SMS geçmişine erişilebileceğini söylüyor. SMS uygulamanızı değiştirmek isterseniz ayarlardan “Uygulamalar”a, ardından “Varsayılan Uygulamalar”a gidip yeni bir SMS uygulaması seçmeniz gerekiyor.

Üçüncü taraf SMS uygulamaları günümüzde pek ilgi görmemektedir. Meta’nın WhatsApp gibi çok büyük bir mesajlaşma uygulamasına sahip olması, Messenger’ın SMS özelliğinin şirket için artık o kadar değerli olmadığını ortaya koyuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu