Haber

Fenerbahçe, Maribor karşısında avantajlı skor peşinde

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. ön eleme turunda Maribor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, taraftarı önünde avantajlı bir skor almayı hedefliyor.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda Sloven grubu Maribor’u konuk edecek. Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Komplekste oynanacak challenge yarın saat 21:00’de başlayacak. Bu turun rövanş maçı 17 Ağustos Perşembe günü oynanacak.

Turnuvaya 1. Ön Eleme Turu’nda başlayan Maribor, 2. Tur’da Malta ekibi Birkirkara’yı (1-1, 2-1) ve Lüksemburg ekibi Differdange 03’ü (1-1, 4-3) eleyerek bir üst tura yükseldi. sınıf.

Avrupa’da 257. maç

Sarı-lacivertli ekip, bugüne kadar 256 kez Avrupa kupalarında boy gösterdi. Bu süreçte 97 galibiyet alan Fenerbahçe, 55 maçta berabere kalırken, 104 maçta da sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Kanarya, geride kalan müsabakalarda 335 kez rakibinin filelerini havalandırırken, kalesinde 367 gol kaydetti.

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde 5. maç

UEFA’nın 2021-2022 sezonunda uygulamaya koyduğu Avrupa Konferans Ligi’nde sarı-lacivertli ekip, 5. kez çaba gösterecek. İlk periyotta turnuvanın son 16 play-off’unda Slavia Prag ile karşılaşan Fenerbahçe, rakibine iki maçta da (3-2) yenilerek veda etti. Bu periyodun 2. varyantında Moldova ekibi Zimbru ile karşılaşan Kanarya, rakibini farklı (5-0, 4-0) skorlarla mağlup etti. Sarı-lacivertliler, Konferans Ligi’nde 13, kalesinde ise 6 gol kaydetti.

İngiliz hakem Robert Jones düdük çalacak

Fenerbahçe ile Maribor karşılaşmasını İngiliz hakem Robert Jones yönetecek. Jones’un yardımcıları ise Ian Hussin ve Wade Smith olacak. Maçın dördüncü hakemi Thomas Bramall olacak. – İSTANBUL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu