Haber

Çin’deki Uluslararası Titanyum Endüstrisi Fuarı Sona Erdi

200’den fazla titanyumla ilgili üreticinin en son teknolojilerini ve ürünlerini sergilediği uluslararası titanyum endüstrisi fuarı, Cumartesi günü Çin’in kuzeybatısındaki Shaanxi eyaleti, Baoji’de sona erdi.

Bu yılki TIEXPO fuarı, 21.000 metrekareyi aşan stant alanı ile Avusturya, Rusya, Japonya ve diğer ülke ve bölgelerden çok sayıda temsilcinin ilgisini çekti.

Birçok uluslararası katılımcı, Çin’in titanyum endüstrisinin gelişme beklentileri ve endüstriyel zincire aktif olarak entegre olma istekleri konusunda iyimser olduklarını ifade ettiler.

SES 1 (İngilizce): ALEXANDER SCHERIAU, INTECO eritme ve döküm teknolojileri Limited Genel Müdürü ve Baş Strateji Sorumlusu:

“Çin, muhtemelen büyüme ve yeni teknolojiler için en fazla potansiyele sahip ülke. Burada gerçekten en ileri teknolojiye sahip olmaya çalışırken, aynı zamanda Avrupa’da geliştirdiğimiz en son teknolojiyi gerçekten yüksek teknoloji arayan potansiyel Çinli müşterilere getiriyoruz.” son olarak, yüksek kaliteli ekipman.”

Ağır şartlarda kullanılan bir malzeme olan titanyum, ısı direnci, direnci ve korozyona karşı direnci ile büyük ilgi görmektedir.

SES 2 (Çince): LEI RANGQI, Baoti Kümesi Genel Müdürü:

“Titanyum malzemeler sivil kullanımın yanı sıra havacılık ve uzay gibi önemli alanlarda da işlev görüyor. İlgili sektörlerin gelişimini desteklemek için titanyum malzemelerin uygulama alanlarını genişletmeye devam edeceğiz.”

Çin’in “Titanyum Vadisi” olarak bilinen Baoji, Çin’in toplam titanyum üretiminin yaklaşık yüzde 65’ini üretiyor.

Xinhua Haber Ajansı muhabirleri Baoji’den bildirdi.(XHTV)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu