Haber

Mansur Yavaş İzmir Caddesi esnafıyla bir araya geldi

ANKARA (İGFA) – Ankara Büyükşehir Belediye Lideri Mansur Yavaş, Başşehir esnafıyla bir ortaya gelerek yaşadıkları problemleri, talep ve tahlil tekliflerini birinci ağızdan dinlemeye devam ediyor.

Çankaya Belediye Lideri Alper Taşdelen, Kızılay İzmir Caddesi İş İnsanları Derneği İdare Heyeti Lideri Yusuf Yavuz ile birlikte Ankara’nın en işlek bölgelerinden biri olan Kızılay İzmir Caddesi esnafını ziyaret eden Yavaş; bölgenin yine canlandırılması için iş birliği içinde çalışacaklarını belirtti.

BÖLGEDE HAYATA GEÇİRİLECEK PROJELER ANLATILDI

ABB Lideri Mansur Yavaş, Kızılay İzmir Caddesi ve etrafını canlandırmak için hayata geçirilecek projeleri tek tek anlatırken,Amacımız Kızılay’ı tümüyle ayağa kaldırmak” dedi. Yavaş, Ankara’nın merkezi pozisyonundaki Kızılay ve İzmir Caddesi etrafında imali devam eden projeler hakkında da bilgi verdi.

Toplantıda, Fen İşleri Daire Başkanlığı takımları de bölgede hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında bir sunum yaptı.

Bölge esnafı ile yapılan toplantının akabinde Yavaş; pasajları ve dükkânları da tek tek gezerek ‘hayırlı işler’ dileklerini iletti. Vatandaşların ağır ilgisiyle karşılan Yavaş, bol bol hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu