Yaşam

Kanserle mücadele eden ünlü oyuncu Kirstie Alley hayatını kaybetti.

Özellikle John Travolta’nın oynadığı ‘Look Who’s Talking’ filmiyle akıllarda kalan ve daha sonra birçok tartışmalı yapımda rol alan Kirstie Alley, 71 yaşında kanser sonucu hayata gözlerini yumdu.

Alley’in çocukları tarafından yapılan açıklamada, bir zamanlar Hollywood’un ünlü simalarının arasında gösterilen oyuncu, 71 yaşında hayatını kaybettiğini söyledi.

True ve Lillie Parker yaptıkları açıklamada, “İnanılmaz, şefkatli ve sevgi dolu annemiz yeni keşfedilen kanserle savaştıktan sonra vefat etti” dedi.

“Ekranda ikonik olduğu kadar, daha da harika bir anne ve büyükanneydi” diye yazdı.

Kardeşler, “Annemizin yaşama sevinci ve tutkusu, çocukları, torunları ve sayısız hayvanı, sonsuz yaratma sevinci bir yana eşsizdi ve tıpkı onun gibi hayatı dolu dolu yaşamamız için bize ilham verdi” dedi.

Alley, Cheers için bir Komedi Dizisinde En İyi Kadın Oyuncu dalında iki kez Emmy Ödülü aldı. Cheers, Rolling Stone’un Tüm Zamanların En İyi TV Şovları listesinde 4. sırada yer aldı. Alley, David’s Mother’daki Sally Goodson rolüyle 1991’de Emmy ve 1994’te Incredible ile ödüllendirildi. Kirstie ayrıca adını 1995 yılında Hollywood ünlülerinin kaldırımına yazdırdı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu