Haber

17 yaşındaki sürücünün kaldırıma çarpması sonucu emekli öğretmen hayatını kaybetti

17 yaşındaki sürücünün kaldırıma çarpması sonucu emekli öğretmen hayatını kaybetti

ANKARA’da kaldırımda yürürken 17 yaşındaki sürücünün kullandığı hafif ticari aracın çarptığı emekli öğretmen Altun Tepe (68), 5 metre yüksekliğindeki istinat duvarından düşerek hayatını kaybetti. Ehliyetsiz araç sürücüsü İ. GO gözaltına alındı ​​ve tutuklandı. Altun Tepe’nin 46 yıllık eşi Hikmet Zirve, “Büyük bir acı. 46 yıllık eşimi çok sevdiğim eşimi kaybettim. Dünyamız karardı” dedi.

Kaza, 30 Kasım’da Çankaya ilçesinde meydana geldi. Emekli öğretmen, arkadaşının evini ziyaret etmek için Altun Tepe’ye kaldırımda yürüyerek giderken, İ.G.Ö. 06 BLB 511 plakalı hafif ticari araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan Altun Zirve, yol kenarındaki 5 metre yüksekliğindeki istinat duvarından alt yola düştü. İstinat duvarından fırlaması güvenlik kamerasına yansıyan Altun Zirve, ambulansla kaldırıldığı Ankara Şehir Hastanesi’nde doktorların müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Kaza sonrası ehliyetsiz 17 yaşındaki araç sürücüsü İ.G.Ö. gözaltına alındı. Sürücü, savcılıktaki ifadesinde, araçtaki bir eşyayı almaya çalışırken hakimiyetini kaybederek kaldırıma çıktığını söyledi. Sürücü çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

‘DÜNYAMIZ DÖNDÜ’

Altun Tepe’nin eşi Hikmet Zirve, kaza sabahı kahvaltı yaptıklarını, daha sonra eşinin pilates kursuna gittiğini anlatarak, “Ardından bir öğretmen arkadaşı ziyarete giderken yolda biraz yürüyüş oldu. apartmana girerken virajlı yol.Aracı kullanan çocuk 17 yaşında ehliyetsiz.çok çabuk geliyor.17 yaşındaki ehliyetsiz bir ticari araç teslim ediliyor.aileler çok lazım, bu yönden çok dikkatli.iyi niyetle,özenle ve değer vererek söyleyebileceğim en büyük teklif bu.aileler çocuklarına sahip çıksın.çünkü bu tür durumlar çok oluyor.dünyamız karardı.çok büyük bir acı.ben çok sevdiğim eşimi, 46 yıllık eşimi kaybettik. Çok üzgünüz. Dünyamız karardı” dedi.

Görüntü dökümü:

– Güvenlik kamerası kaydı

– Hikmet Zirve ile röportaj

– Genel ve detay

Haber- Kamera: Kaan ULU-Muhammet BAYRAM/ANKARA,

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu