Haber

BMW iX1 eDrive20: Özellikler ve Fiyat

Alman otomobil üreticisi BMW, elektrifikasyon yolculuğuna yeni modeller eklemeye devam ediyor. Bu bağlamda özellikle yeni dönem kullanıcılarının sevdiği araç türü olan SUV’lara odaklandı. ve karşınızda BMW’nin en ucuz elektrikli SUV modeli BMW iX1 eDrive20! Araç ve özellikleri hakkında detaylı bilgiler haberimizde…

BMW iX1 eDrive20 teknik özellikleri ve fiyatı!

Alman üretici BMW, mobilite konusunda ataklarını sürdürüyor. Bu bağlamda sportif SUV adını verdikleri yeni BMW iX1 eDrive20 modelini tanıttılar. Model, BMW’nin sportif SUV tutkunu müşterilerinin taleplerini karşılamanın yanı sıra uygun fiyatıyla da yeni bir SUV kitlesi oluşturmayı hedefliyor. Mevcut SUV kitlesinin her geçen gün arttığı göz önüne alındığında oldukça mantıklı bir atılım gibi görünüyor.

Öncelikle arabanın en çok merak edilen kısmından başlayalım. Araçta 150kW güç üreten elektrik motoru bulunuyor. Yani araç 204 Hp güç üretiyor. Ayrıca araç 270 Nm tork gücüne de sahip ve bu sayede 0’dan 100 kilometre hıza sadece 8,6 saniyede ulaşıyor. Kompakt SUV’un BMW tarafından belirlenen maksimum hızı ise saatte 170 kilometre.

Mercedes duyurdu: Uygun fiyatlı ve küçük G Serisi geliyor!

Model, güçlü motorunun yanı sıra fazla yer kaplamayan bataryalarıyla da toplam 430 ila 475 kilometre menzile sahip. Ek olarak pil, 130 kW’a kadar güce sahip AC kullanılarak şarj edilebilir. Hızlı şarj istasyonunda batarya 29 dakikada yüzde 10’dan yüzde 80’e kadar şarj edilebiliyor.

Aracın güvenlik ve konfor donanımlarına gelince geniş bir listeyle karşılaşıyoruz. BMW tarafından geliştirilen navigasyon sistemi, çift bölgeli otomatik klima, geri görüş kamera asistanı gibi donanımların yanı sıra QuickSelect özelliğine sahip yeni BMW iDrive donanımı da araçta standart olarak yer alıyor.

Peki siz yeni BMW iX1 eDrive20 modeli hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorum kısmında belirtmeyi unutmayın! Daha fazlası için ShiftDelete.Net’i takip edin!

Kaynak: Shiftdelete / Araba

milas-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu