Teknoloji

Turkcell’in Bir Oyuncuya Verdiği Yanıt Gündem Oldu

İnternet ilişkisinde yaşanan sıkıntılar, bilhassa online oyunlarda insanın canını ziyadesiyle sıkabiliyor. Temasta yaşanan bir sorun nedeniyle oyun sunucusu ile olan ilişkiniz yavaşlayabiliyor, sonucunda da “yüksek ping” olarak bildiğimiz durum ortaya çıkıyor.

Oyunda yaşanan olayları gerçekleştikten saniyeler sonra görmenize yol açan bu durum, geçtiğimiz gün VALORANT oyuncusu Soner “jeyj7” Kent’in de başına geldi. Soner, e-spor müsabakasında yaşadığı sorun sonrasında Turkcell’in takviyesine toplumsal medya üzerinden ulaştı. Ama Turkcell tarafından verilen karşılık, toplumsal medyada gündem oldu.

Turkcell’in gündem olan yanıtı:

Turkcell Müşteri Hizmetleri temsilcisi, Soner’in ping şikâyetine “Online oyunlarda mı ping alıyorsunuz?” karşılığını verdi. Şikayette bulunan kişinin profesyonel VALORANT oyuncusu olması ve yüksek pingin ‘normal şartlarda’ çok oyunculu oyunlarda ortaya çıkıyor olması, karşılığın absürt algılanmasına yol açtı. Press Start hesabı tarafından yapılan paylaşım, pek çok oyuncudan reaksiyon topladı:

Turkcell’in kelam konusu cevabı şu anda Twitter’da bulunmuyor. Lakin tıpkı cevabı Twitter’da arattığımızda, paylaşımlarda da rastlayabiliyoruz:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu