Haber

Bingöl Valisi Ekinci için veda programı düzenlendi

Valilik Kararnamesi ile Mülkiye Başmüfettişi olarak atanan Bingöl Valisi Kadir Ekinci için veda programı düzenlendi.

Ekinci, İl Özel İdaresi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen programda Bingöl’ün çok ayrıcalıklı ve değerli bir şehir olduğunu söyledi.

Kentte 5 yıl hizmet etme fırsatı bulduğunu ifade eden Ekinci, şehit, gazi, yaşlı, dul ve yetim ailelerinin her zaman ayrıcalıklı olduğunu ve onların önderliğinde çalışmalarını yürüttüklerini ifade etti.

Hizmet ederken tek amaçlarının vatandaşın huzur ve refah içinde yaşaması olduğunu vurgulayan Ekinci, şunları kaydetti:

“Vatandaşla iç içe olmak ve sorunlarını birinci dereceden analiz etmek her zaman önceliğimiz oldu. Ben de geldiğimde devletin işleyen bir hukuk olduğunu söyledim. Bu nedenle devlet işlerini ona göre yürütüyor.” Hukuk dışına çıkmadan, insan haklarına aykırı düşmeden vatandaşımızın lehinde sonuçlanacak hiçbir şey yapmadık. Bunu yaparken tabii ki sadece kurumlarımızla değil, iş insanlarımızla da hareket etme imkanımız oldu. Her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yaptığımız, yapmaya çalıştığımız her şeyde yanımızda oldular. Hepsinde takviye kuvvet verdiler.” Kendilerine şükranlarımı sunuyorum.”

Bingöl Valiliğine atanan Balçova Kaymakamı Ahmet Hamdi Usta’nın çok tecrübeli ve değerli olduğunu ifade eden Ekinci, “Bingöl’ün bizden çok daha fazla işi ve hizmeti olacağına inanıyorum. Sizlere de hayırlı görevler diliyorum. keyifli hizmetler sunmanın adı.” söz konusu.

Programa Belediye Başkanı Erdal Arıkan, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Gökhan Şahin, İl Emniyet Müdürü Şükrü Orhan, kaymakamlar, oda başkanları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu