Haber

Antalyasporlu Futbolcunun Kayınpederi Kazada Hayatını Kaybetti

Kazada yaralanan ANTALYASPOR’un Brezilyalı futbolcusu Naldo Pereria’nın oğlu Davi Pereria’nın (4) ardından kayınpederi İtalyan Walter Tilatti (65), tedavi gördüğü hastanede 66’ncı günde hayatını kaybetti. . Tilatti’nin naaşı İtalya’ya gönderilecek.

Kaza, 7 Eylül günü saat 11.00 sıralarında, Konyaaltı ilçesi Uncalı Mahallesi 1255 Sokak ile Toroslar Sokak’ın kesiştiği kontrolsüz kavşakta meydana geldi. 34 FG 4053 plakalı otomobil, Antalyaspor’un Brezilyalı futbolcusu Naldo’nun kayınpederi İtalyan Walter Tilatti’nin idaresindeki 07 ACP 207 plakalı otomobile yandan çarptı. Tilatti’nin kullandığı otomobil, savrularak, aynı istikamete giden Cüneyt Eslik’in kullandığı 07 FEC 17 plakalı motosiklete çarptı. Kazada, sürücü koltuğunda sıkışan Tilatti, araçtan savrulan eşi Alexandra Nardy ile futbolcu Naldo’nun oğlu Davi Pereira, diğer otomobilin sürücüsü ve motosikletçi Eslik yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Ekipler, ağır yaralanan Davi’yi ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırdı. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan 34 FG 4053 plakalı otomobilin sürücüsü de ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kaza yerine gelen diğer ambulanstaki grup ise Alexandra Nardy ve motosikletçi Eslik’e müdahale etti. Ambulansta iki kez duran Davi’nin kalbi, yapılan müdahaleyle yeniden çalıştırıldı.

NALDO’NUN OĞLU 40 GÜNLÜK HAYAT SAVAŞINI KAYBETTİ

Araçta sıkışan Walter Tilatti’nin yardımına çevredekiler koştu. Gruplar, otomobilin kapılarından birinden Tilatti’ye müdahale ederken, çevredekiler demir levyeyle kapıyı kırarak onu otomobilden çıkarmaya çalıştı. İhbar üzerine gelen itfaiye ekibi, kapıya makasla müdahale ederek Tilatti’yi dışarı çıkardı. Sağlık ekibi tarafından sedyeye kaldırılan Tilatti, hastaneye kaldırıldı. Eslik ve Alexandra Nardy de müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Davi Pereria, tedavi gördüğü hastanede 40 gün sonra hayatını kaybetti. Davi Pereria’nın naaşı, götürüldüğü İspanya’nın Barselona kentinde toprağa verildi.

Kayınpederi de hayatını kaybetti

Naldo Pereria’nın kayınpederi Walter Tilatti de bu sabah yaşam mücadelesini kaybetti. Kazadan 66 gün sonra Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesinde hayatını kaybeden Tilatti’nin naaşı, Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Futbolcu Naldo Pereria, eşi Alexandra Nardy ve kayınvalidesi sabah saatlerinde morga geldi. Cenazeyi teslim alan Naldo Pereria ve ailesinin büyük üzüntü yaşadığı görüldü. Walter Tilatti’nin naaşının İtalya’ya gönderileceği öğrenildi.

ANTALYASPOR’DAN NALDO’YA TAZİYE

Antalyaspor’un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Acınızı paylaşıyoruz Naldo. Eylül ayında kaza geçiren futbolcumuz Naldo Pereira’nın kayınpederi Naldo Pereira’nın vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrendik. Allah’a emanet olun.” Tilatti’ye, futbolcumuz Naldo ve ailesine rahmet, “Başta sevenleri ve yakınları olmak üzere başsağlığı dileriz.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu