Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Uluslararası Demokratik Birlik Kongresi’ne video mesaj gönderdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Uluslararası Demokratik Birlik Kongresi’ne gönderdiği video mesajında, “Bulunduğunuz ülkenin siyasi, sosyal, ekonomik, kültürel ve bilimsel hayatına daha fazla katılmanızı bekliyoruz. Mücadeleye karşı en büyük silahımız olduğunu asla unutmayın. Asimilasyon geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızdır.” “Onların dillerini, kültürlerini, medeniyet değerlerini öğretmek. Uluslararası Demokrat Birliği’nin bu konuda gerekli adımları tereddütsüz atmaya devam edeceğinden hiç şüphem yok” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Uluslararası Demokratik Birlik Kongresi’ne video mesaj gönderdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan mesajında, kongrenin birlik ve beraberliği daha da güçlendireceğine inandığını vurgulayarak, “İnşallah 20 yıldır olduğu gibi bu anlamlı ve değerli çabanızda da yanınızda olmaya devam edeceğiz.” dedi.

KONGRE’NİN BİRLİĞİMİZİ DAHA DA GÜÇLENDİRECEĞİNE, BİRLİĞİMİZİ DAHA DA ARTIRACAĞINA YÜCE İNANIYORUM.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamasında, “Uluslararası Demokratlar Birliği’nin değerli yöneticileri, çok kıymetli kardeşlerim. Sizleri en kalbi duygularımla, özlemle, sevgiyle selamlıyorum. Nazik davetiniz için her birinize teşekkür ediyorum. Kongremiz Uluslararası Demokratlar Birliği ve birliğin temsil ettiği tüm kardeşlerimize hayırlı olsun.” Dua ediyorum. Bu vesileyle Uluslararası Demokratik Birliğin bu günlere ulaşmasında emeği geçen herkese, yöneticilerinden bölge liderlerimize, her bir çalışma arkadaşımıza şükranlarımı sunuyorum. Sonsuz hayata uğurladığımız kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Kongre tek başkan adayı ve tek liste ile gerçekleştirildi. “Uluslararası Demokratik Birliğimizi daha da güçlendireceğine ve bütünlüğünü artıracağına yürekten inanıyorum” dedi.

ASİMİLASYONA KARŞI EN BÜYÜK SİLAHIMIZ, GELECEĞİMİZİN GARANTİSİ OLAN ÇOCUKLARIMIZA ULUSAL DİL, KÜLTÜR VE MEDENİYET DEĞERLERİMİZİ ÖĞRETMEKTİR.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Avrupa’da İslamofobi’den kültürel ırkçılığa kadar pek çok tehdidin tırmandığı bir dönemde, birliğimizin öncelikli misyonu demokrasi ve hukuktan sapmadan Avrupalı ​​Türklerin hak ve çıkarlarını sonuna kadar savunmaktır. Bunu sağlamanın yolu da diğer Türk sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte kanun ve asayiş çerçevesinde yeni medya araçlarından geçmektedir.” “Sizlerden ülkenizin siyasi, sosyal, ekonomik, kültürel ve bilimsel hayatına daha fazla katılmanızı bekliyoruz. Asimilasyona karşı en büyük silahımızın geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza ana dillerini, kültürlerini öğretmek olduğunu asla unutmayın. ve medeniyet değerleri.” söz konusu.

YANINIZDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Uluslararası Demokratlar Birliği’nin bu konuda gerekli adımları tereddütsüz atmaya devam edeceğinden hiç şüphem yok. İnşallah bundan sonra da olduğu gibi bu anlamlı ve önemli mücadelede de yanınızda olmaya devam edeceğiz. Son 20 yıldır. Allah’tan yar ve yardımcımız olmasını niyaz ediyorum. Birinci önceliğimiz sizlersiniz.” “Avrupa dahil, Türkiye dışında yaşayan tüm vatandaşlarımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Kongrenizin yine hayırlı olmasını diliyorum. Sağlıkla kalın” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu