Haber

Ankara’da Kamyon Kazasında 3 Kişi Hayatını Kaybetti

ANKARA’da otomobilin kamyona arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada Zülbiye Güler (70) ile torunları Meryem Güler (14) ve Tayyar Güler (10) hayatını kaybetti. İki kardeş ve büyükanneleri toprağa verilirken, yaralı olarak kurtulan Ukraynalı anne İrina Güler (36) cenazede gözyaşlarına boğuldu. Kazanın, İrina Güler ve çocukları, 2,5 ay önce pankreas kanserinden hayatını kaybeden eşi Cemil Güler’in mezarını ziyaretten dönerken meydana geldiği öğrenildi.

Pazar günü Ankara-Bala ilçesi karayolunda Cihan Güler (41) yönetimindeki 06 AG 7289 plakalı otomobil, Yıldırım A.’nın (48) kullandığı 34 ZL 7593 plakalı kamyona arkadan çarptı. ), aynı yöne gidiyordu. Otomobilin hurdaya döndüğü kazada Ukraynalı anne İrina Güler, oğlu Tayyar Güler, sürücü Cihan Güler ve kızı Berra Güler (10) yaralandı. İrina Güler’in diğer çocuğu Meryem Güler ve kayınvalidesi Zülbiye Güler hayatını kaybetti. Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan Tayyar Güler, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Bala Kaymakamı Ramazan Yıldırım ve Bala Belediye Başkanı Ahmet Buran da, hayatını kaybeden iki kardeş ve büyükannelerinin Bala Büyük Bayat Köyü Camisi’ndeki cenaze törenine katıldı. Cenazede kazayı yaralı olarak atlatan Ukraynalı anne İrina Güler gözyaşlarına boğuldu.

MEZAR ZİYARETİNDEN DÖNÜŞTE KAZA

Meryem ve Tayyar Güler’in naaşları, 2,5 ay önce pankreas kanserinden hayatını kaybeden babaları Cemil Güler’in mezarının yanına defnedildi. İrina Güler ve çocuklarının iş için Mersin’e gitmeden önce eşinin mezarını ziyaret ettiği ve dönüş yolunda kazanın meydana geldiği öğrenildi. Ukrayna’ya yaptığı iş gezisi sırasında tanışıp evlendiği eşini ve 2 çocuğunu kaybeden İrina Güler, cenaze töreni sırasında da büyük üzüntü yaşadı.

Güler ailesinin akrabası Davet Muhammet Güler (36), İrina Güler’in Mersin’de bir şirkette tercüman olarak çalışmaya başlayacağını, taşınmadan önce çocuklarıyla birlikte eşinin mezarını ziyaret ettiğini belirterek, “Babası 23 Kasım’da iki çocuğumuz pankreas kanserinden öldü. Çocuklar babayı çok seviyorlardı, onun ölümünü kabullenemiyorlardı, sürekli ‘Ölmek istiyoruz, babamızı çok özlüyoruz’ diye konuşuyorlardı. aksi takdirde babamızı göremeyiz.’ Bunu defalarca dile getirdiler. Buraya geliyorlar, babalarını görüyorlar, dönüşte kaza oluyor. Teyzemin oğlu çok dikkatli bir şofördü, arabada sigara içmiyordu. telefon. Arabanın ön kısmından peçeteyi aldığında bir toz bulutu oluşuyor. Çok dikkatli bir sürücüydü” dedi.

Öte yandan sürücü Cihan Güler ve kızı Berra Güler’in hastanede tedavisi sürüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu