Haber

6 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismar iddianamesi kabul edildi: İlk duruşma 22 Mayıs’ta

Anadolu Cumhuriyet BaşsavcılığıKadir Wishli’nin hazırladığı iddianamede 67 yıl 10 ay 15 gün hapis cezası talep edilirken, baba Yusuf Ziya Gümüşel ve anne Fatima Gümüşel için 22 yıl 6 ay hapis cezası istendi.

Kurban HKG 6 yaşından beri şüpheli Güçlü İstekliile cinsel istismara Acı çektiğinden şikayet etti. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığına verilen dilekçede, zanlı Kadir İstekli ile babasının dini nikah kıydığı, zanlının babasının öğrenci olduğu, karşılıklı apartmanlarda oturdukları belirtildi. Şikayetin devamında HKG, cinsel bağın kendisi konusunda Kadir Wishli’nin yanında yer alıyor. oyun olarak gösterildiği belirtilmiştir. Dilekçede bu ilişkinin babasının onayı ile gerçekleştiğini ve reşit olduktan sonra resmi nikah kıyıldığını bildirmiştir.

17 Ağustos 2012 HKG adet düzensizliği şikayetiyle hastaneye başvurdu. yaşının küçük olması nedeniyle polis ekibe bildirildi. O sırada alınan ifadesinde HKG, zanlı Kadir İstekli ile 7 Nisan 2012 tarihinde kendi isteğiyle evlendiğini, 17 yaşında olduğunu ve şikayetçi olmadığını söyledi. Soruşturma sırasında HKG’nin kemik yaşı tayini içinhastaneye sevk edildi.

Onun yerine başkasının filmi çekildi, 21 yaşındaydı.

10 Aralık 2012’de alınan raporda HKG’nin 21 yaşında olduğu öğrenildi. Soruşturma, 21 yaşında olduğu için takipsizlik kararıyla sonuçlandı. HKG, babasının başkanlığını yaptığı vakıfta çalışan Mehmet Emin M. ile birlikte sevk edildiği tarihte Haydarpaşa Numune Hastanesi’ne gittiğini bildirdi. 21 Ocak 2022’de İzmir’de yaşanan olay. onun yerine başka birinin filminin çekildiği yer ve kendisine rastgele bir işlem yapılmadığını söyledi. Olay sırasında zanlılar kendi aralarında konuşurken, bu konuşmalara HKG tanık oldu. Şüpheli Kadir İstekli, zanlıların HKG yerine başkasına kemik testi yaptırması nedeniyle Mehmet Emin M.’ye kızdı ve bu kişinin 18 yaşında olması yeterli bulundu ancak daha yaşlı bir kişiye test yaptırıldı. “Kızın 18 yaşında olması yetti neden daha büyük birini koydunuz da savcı iyi yedi” dedi dedi. HKG’nin doğum raporu ve doğum raporu Sapancı Kaymakamlığından istendi. HKG, 8 Mart 1998’de özel bir toplantı yaptı. Hastanede doğduğu belirlendi. Başka bir kişiye kemik tespiti için test yapılmasıyla ilgili olarak zanlılar hakkında “resmi belgelerde tahrifat” olduğu iddiasıyla soruşturma başlatıldı.

HKG, cinsel istismarı kanıtlamak için zanlı Kadir Willed ile yaptığı görüşmeleri kaydetti. Bu kayıtlar bilirkişi raporu ile birlikte evraklara sunuldu.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nın hazırladığı iddianamede zanlı Kadir Willed hakkında “Çocuk cinsel istismarı” ve “nitelikli cinsel saldırı” Suçlarını zincirleme şekilde işlediği gerekçesiyle 67 yıl 10 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılması talep edildi. Baba Yusuf Ziya Gümüşel ve anne Fatima Gümüşel, “çocuğa nitelikli cinsel istismar” kabahatinden 22 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

İlk duruşma 22 Mayıs’ta.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianame, 2. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi. Zanlılar, 22 Mayıs’ta ilk kez hakim karşısına çıkacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu