Teknoloji

Xbox’ın GamesCom 2023 Planları Açıklandı

Dört gözle beklediğimiz bir başka büyük oyun programı aslında bu ayın sonlarında başlayacak ve Bethesda Softworks ve Xbox da katkıda bulunanlar listesinde. Geri sayım devam ederken resmi sayfadan yapılan paylaşımla. xbox‘ile ilgili GamesCom 2023planlar detaylandırılmıştır.

Xbox’ın GamesCom 2023 Planları Açıklandı

Planlarda hem katılacak hem de evde ekran izleyecek oyuncular yer alıyor. Fuarda yer alacak oyuncular, Starfield (Bethesda Game Studios), Forza Motorsport (Turn 10 Studios) ve Medium: History Untold (Oxide Games) sunumlarına katılabilecekler.

Sunumların yanı sıra Towerborne (Stoic), Microsoft Flight Simulator (Asobo Studio) ve The Elder Scrolls Online: Necrom (Bethesda Softworks) ve Armored Core 6: Fires of Rubicon (Bandai Namco Entertainment), Cyberpunk 2077: Phantom’un ilk partisi Liberty (CD Projekt) RED), Jusat (NOD DON’T NOD), PAYDAY 3 (Deep Silver), Persona 5 Tactica (ATLUS), STALKER 2: Heart of Chornobyl (GSC Game World), Mortal Kombat 1 (Warner Bros. Games ), Ghostrunner 2 ( 505 Games) ve Under the Waves (Quantic Dream) ve hatta Lamplighter’s League (Paradox Interactive), Lightyear Frontier (Amplifier Game Invest) ve SteamWorld Build (Thunderful Games) [email protected] oyunları, oyuncuların oynanabilir olmak

Fuar alanında ayrıca katılımcıların PC Game Pass ve NVIDIA GeForce NOW Ultimate abonelikleri, OMEN oyun dizüstü bilgisayarları ve HyperX kulaklıkları kazanabilecekleri bir PC Game Pass Yarışması düzenlenecek.

Dünyanın dört bir yanından fuara katılamayacak oyuncular için merakla beklenen oyuncular için yeni detayların paylaşılacağı canlı yayınlar yapılacak. Bu canlı yayınlar sırasında oynanış sekansları ve geliştiricilerle yapılan sohbetler de yer alacak. Facebook, Twitch, Youtube ve diğer Xbox sosyal medya hesaplarından izlenebilir. Ancak şu an Türkçe dil eki geleceğine dair bir bilgi yok.

Son olarak Xbox FanFest, GamesCom 2023 ile geri dönecek. Katılımcılar, FanFest Trivia’yı oynayabilecek ve daha fazlası mümkün olurken, katılımcılar hem Xbox grubu hem de diğer Xbox oyuncularıyla birlikte sunulacak etkinliklerle boy gösterebilecek. bire bir ve sanal deneyim. Katılmayacaksanız 23 Ağustos 2023 Çarşamba günü saat 21:30’da başlayacak etkinliği Twitch kanalından izleyebilecek ve Xbox FanFest Trivia oynayarak çeşitli ödüller kazanabileceksiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu