Ekonomi

Türkiye İnovasyon Haftası için kayıtlar devam ediyor

TİM’den yapılan açıklamaya göre etkinlik, küresel şirketlerin üst düzey yöneticilerinden kanaat önderlerine, akademisyenlerden öğrencilere, Türkiye’nin önde gelen şirket yöneticilerinden kamuoyunun üst düzey temsilcilerine kadar inovasyona yön veren tüm paydaşları bir araya getirecek. Etkinlik, farklı alanlarda inovasyonun, Türkiye’nin inovasyon ataklarının ve projelerinin, yenilikçi teknolojilerin, inovasyonu teşvik eden başarılı girişimlerin ve yatırımların tartışıldığı panellere ev sahipliği yapacak.

Türkiye İnovasyon Haftası’nda dijital sanat edisyonu, Arura Standı, Sıfır Noktası Standı, Yere Kadar Standı, Özel Seri Standı, “Dünü, Bugünü ve Geleceği” standı katılımcılarla buluşacak.

Öte yandan etkinlikler kapsamında İnovaLİG Şampiyonlar Ödül Töreni, gençlere yön veren İnovaTİM İnovasyon Yarışması Ödül Töreni ve kurumsal inovasyon liderlerinin yer alacağı InoSUIT Sertifika Töreni de gerçekleştirilecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılmasının beklendiği Türkiye İnovasyon Haftası’na, BAYKAR CEO’su Haluk Bayraktar, “The Rise of Robots” kitabının yazarı Haluk Bayraktar, MIT araştırmacısı Martin Ford ve “Enchanted Objects: Design, Human Desire, and the “Nesnelerin İnterneti” kitabının açılış konuşmacıları arasında, girişimcilik dünyasının en değerli temsilcilerinden biri ve “Venture Adventure” kitabının yazarı CapitalDemocracy kurucusu Amir Hegazi David Rose’un yer alması bekleniyor.

Türkiye’nin en kapsamlı inovasyon etkinliğine katılmak ve ücretsiz katılım sağlamak için inovasyonhaftasi.com web sitesine kayıt olmak gerekiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu