Haber

Oğuzhan Uğur, Misvak ve Akit’i Aradı: “Lütfen Gel, Bize Katıl”

Kahramanmaraş depremi sırasında sosyal medyayı bizzat ve aktif olarak kullanarak afet bölgesine ulaşmaya çalışan Oğuzhan Uğur’un bu çabaları Misvak, Akit gibi gazeteler tarafından art niyetli olarak yorumlandı. Uğur, kendisini linç etmek için sosyal medyaya eski taciz görüntülerini atmaya başlayınca, “Bu sarsıntıyı atlatalım, sonra istersen gelip beni döv ama bırak artık” diye seslendi.

6 Şubat sabahı uyandığımız Kahramanmaraş merkezli depremin ardından ünlüler enkaz altında kalan 10 il için yardım kampanyası başlattı.

Kamu kurumları ve sivil toplumun yoğun çabasının yanı sıra arka arkaya meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki depremin yaraları Haluk Levent ve Oğuzhan Uğur’un desteğiyle sarılmaya çalışıldı.

Depremzedeleri ve enkaz altında kalanları kurtarma çalışmalarına ilk andan itibaren destek veren ve Levent’in imkanlarıyla bölgeye bizzat ulaşan Uğur, sosyal medyanın hedefi oldu.

İkili önce Ahmet Üstün adlı bir Twitter kullanıcısı tarafından tehditlere maruz kaldı, ardından Uğur’un eski taciz görüntüleri medyaya servis edilmeye başlandı.

Videoların Akit ve Misvak gibi yayın kuruluşları tarafından servis edildiğini gören Uğur, Twitter hesabından paylaşımda bulundu.

“Şimdi zamanı değil. Gücünüzü kullanarak bizi RT’leyin lütfen.”

Uğur, yaptığı paylaşımda sarsıntı felaketi sırasında böyle bir şey yaşamasından dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirerek, “Bu çileyi atlatalım, o zaman beni çok linç edersiniz” dedi.

İşte kendisini linç eden örgütlere seslenen Uğur’un paylaşımı, “İstersen sonra yanına gelirim döv beni, sesimi çıkarmam.”

??

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu