Haber

İYİ Parti’den Karakış: “İzmir 2. Bölge İkinci Milletvekilimizi Serbest Bırakmaya Çok Yakınız. Maddi Hata Tespit Ediyoruz. Çalışmaya Devam Ediyoruz”

KERİM UĞUR

14 MayısSeçimlerde sonuçların belirsizliği nedeniyle İzmir Milletvekili seçilen GÜZEL Parti Teknolojik Dönüşümden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yiğit Karakış, “2. Bölge 2. Milletvekili atamaya çok yaklaştık. , YSK verilerine göre. Şu anda tüm ıslak imzalı tutanakları kontrol ediyoruz ve maddi hataları tespit ediyoruz. Çalışmalarımıza devam ediyoruz.”

Kesin olmayan sonuçlara göre; İzmir’de CHP 14, AKP 8, İYİ Parti 3, MHP 1 ve Yeşil Sol Parti 2 milletvekili. Sonuçların ardından İYİ Parti Teknolojik Dönüşüm Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Yiğit Karakış bugün sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Karakış şu açıklamayı yaptı:

“İzmir’de değerli hocam Ümit Özlale 1. Bölge’de milletvekili seçildi. Adından çok memnunuz. 2. Bölge’de YSK bilgilerine göre 2. milletvekili çıkarmaya çok yaklaştık. ıslak imzalı tüm tutanakları inceleyerek maddi hataları tespit ederek çalışmalarımıza devam ediyoruz.”

Kaynak: ANKA / Yerel

haberseydisehir.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu