Haber

Hentbol Federasyonu, depremzedelere psikososyal destek için “gönüllü hentbolcu” arıyor

Türkiye Hentbol Federasyonu (THF), “yüzyılın felaketi” olarak nitelendirilen Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerden etkilenen vatandaşlara moral ve psikososyal destek sağlamak amacıyla 6 günlük periyotlarla “gönüllü hentbolcu” arıyor.

Federasyondan yapılan açıklamada, THF-Kızılay gönüllüleri olarak yemek dağıtımı, bakım ve benzeri görevlerin yanı sıra temel hentbol eğitimi, kısa süreli aktiviteler, spor gibi konularda da gönüllü hizmet verecekleri belirtildi. Çadırlarda yaşayan vatandaşlara moral vermek ve psikososyal temel oluşturmak amacıyla gerçekleştirilen faaliyetler.

Bu kapsamda federasyon hakem, sporcu, antrenör ve gözlemcilerinden istekli bir grup oluşturmalarının istendiği açıklamada, “Konu ile ilgili talebi olan gönüllülerimizin ‘bilgi@thf. org.tr’ veya ‘[email protected]’ e-posta adreslerinden veya A klasmanımız gözlemci ve Türkçe Kızılay Gençlik Kampları Şefi Barış Çelik’e ‘0506 358 2781’ mesajı göndererek doğrudan ulaşmanızı rica ederiz. sms veya whatsapp yoluyla.” kelimeler kullanıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu