Haber

GMG Kastamonuspor Kulübü Başkanı Cengiz Aygün, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’yi hakem hatalarını önlemekle suçladı

GMG Kastamonu Spor Kulübü Başkanı Cengiz Aygün, hakemin hatalarını kendilerine ilettiğim için TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin kendisini engellediğini belirterek, dertlerinin Kastamonuspor’u şampiyon yapmak değil, aksine her türlü çirkin şeyin olmamasını istediklerini kaydetti. futbolda olur.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden GMG Kastamonuspor, olağanüstü genel kurul toplantısı gerçekleştirdi. Hasan Doğan Spor Tesisleri Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilen olağanüstü genel kurul toplantısında, görevinden istifa eden Burak İzbeli’nin yerine GMG Kastamonuspor Onursal Başkanı Cengiz Aygün başkan seçildi.

Olağanüstü Genel Kurul toplantısına katılan konuklara ve delegelere teşekkür eden GMG Kastamonuspor Kulübü Başkanı Cengiz Aygün, “Kastamonuspor hepimizindir. Kanun gereği A.Ş.’ye dönüşmek zorundayız. Bunu hiç düşünmemiştik.” . Ben bir Kastamonu çocuğuyum. Kastamonulu olmaktan gurur ve onur duyuyorum. En güzel fırsata sahibim.” Öyle olsaydı logoyu doğrudan Kastamonuspor olarak kullanmak isterdim. İsim yasal olarak kayıtlı olduğu için kullanamıyoruz. Aksi takdirde GMG’yi kullanmamızın başka bir amacı yoktur. Bu kulüp hepimizin malı olmaya devam edecek. Artık Kastamonuspor’un şerefiyle, şanıyla, gururuyla lideriyim. Herkesin kalbinde politiktir. Partiler var. Bende de var. Ama bu ilde siyaset yapmayacağım. Kastamonu’nun ağabeyi ve ablası olmayı arzuluyorum. Söyleyecek çok şeyim vardı. Ama biraz duygusallaştım. Bu yüzden fazla konuşmayacağım. Kastamonu çok büyük bir il. Bu büyüklüğün farkındayım. Kastamonu büyük bir taştır. Kastamonu’ya bulaşmaya kalkışan olursa o taşın altında ezilecektir. Kastamonu insanıyla, özüyle, sözleriyle çok farklı bir il. Şehitlerin ve gazilerin ilidir. Salı günü TFF ile konuşacağız. Maalesef son dört haftada pek iyi sonuçlar alamadık. Futbolda zaman zaman düşüşler olabiliyor. Biz, öğretmenlerimiz ve çocuklarımız hata yapabiliriz. Şu anda Iğdır maçına odaklanmış durumdayız. Çıkıp aslanlar gibi oynayacağız. TFF bazen bazı konularda hassas davranmıyor. Hakem hatalarının arkasına asla saklanmayız. Çıkıp kazanacaksınız. Hakemi de yeneceksin. Şampiyonluklar böyle kazanılır. Ancak bazı hatalar nedeniyle moralimiz düşebilir ve takımımız etkilenebilir. Bazen hakem hatalarının suçunu TFF Başkanımıza yükledim. Çok şükür beni engelledi. Bizim kaygımız Kastamonuspor’u şampiyon yapmaları değil. Futbolda çirkinlik yoktur. Hak ediyorsak kazanalım, hak etmiyorsak kazanmayalım. Kastamonuspor Başkanı olarak biraz daha sakin olmam gerektiğini düşünüyorum. Türkiye’deki tüm gruplarımız bizimdir. Dönem bu ama biz bunu hak ediyorsak kimse elimizden almaya kalkmasın. Kimsenin bunu yapmasına izin vermiyoruz. İnşallah bu sene şampiyon olacağız. Bu maçla şampiyonluğu tadacağız” dedi.

“Siz bu şehrin gurususunuz”

Genel kurula katılan konuklardan CHP Kastamonu Milletvekili ve Kastamonu Belediye Başkanı Adayı Hasan Baltacı, “Sizler bu şehrin gururusunuz. Kastmaonuspor’u bu günlere getiren herkese teşekkür ediyorum. Yönetim kuruluna başarılar diliyorum” dedi. Yönetim kurulu başkanı. Umarım Kastamonuspor’u 1. Lig’de görürüz. “Dilimiz dönünce bugüne kadar Kastamonuspor’a destek olmaya çalıştık. Kastamonu halkı bize ne görev verirse versin, Kastamonuspor’u desteklemeye devam edeceğiz. Kırmızı ve beyaz bizim gururumuz ve onurumuzdur. Kırmızı ve siyah bizim gururumuz ve onurumuzdur” dedi.

“Herkesin sorumluluk alması gerekiyor”

AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş ise, “Çok zor dönemlerden geçtik. Birçok yönetim geldi, geçti. Söylenecek çok şey var ama geriye değil, ileriye bakmamız lazım. Böyle bir kulübü ayakta tutmak ve başarmak niyetindeyiz.” bunu yapmak medeni cesaret gerektirir. Bu noktada herkesin “sorumluluk alması gerekiyor. Her alanda spor yapmak çok kıymetli. Cengiz Aygün kardeşimizin yönetimine ve Kastamonu’ya hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

İYİ Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Kadir Yalçın, “Kastamonuspor bizim bir markamızdır. Bu markaya hep birlikte sahip çıkacağız. Liderim Cengiz sorumluluğu üstlendi ve bunu yaptı. Yeni yönetim umarım başarılı olur.”

Toplantıya MHP Kastamonu Belediye Başkanı Adayı Yüksel Aydın da katıldı.

Genel Kurul Başkanı Adem Keloğlu, kulübün önümüzdeki hafta oynanacak Iğdır Futbol Kulübü maçı için vereceği ikramiyenin yanı sıra bir ikramiye kampanyası daha başlattıklarını ve herkesin katılmasını beklediklerini kaydetti. bu kampanya.

Gelir-Gider tablosunun okunup onaylandığı genel kurulda GMG Kastamonuspor Başkan Yardımcısı Erkan Yılmaz, 2022-2024 yılları arasında 217 milyon 403 bin TL ödeme yapıldığını açıkladı.

Cengiz Aygün başkanlığında oluşturulan yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Ali Aygün, Mustafa Erkan Yılmaz, Necdet Emre Aygün, Barış Kılınçkıran, Tolgahan Özcan, Kadir Ay” – KASTAMONU

haberkorkut.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu