Haber

Galatasaray Kulübü Tüzük Değişiklik Taslağı Kabul Edildi

Galatasaray Kulübü’nde tüzük değişiklik taslağının görüşüldüğü muhteşem bir genel kurul toplantısı gerçekleştirildi.

Lütfi Kırdar Kongre Merkezi Anadolu Oditoryumu Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulda, yönetim kurulu ve diğer kurulların görev süresi üç yıldan iki yıla indirilmiş, yıllık yönetim kurulunda mali ve idari açıdan farklılık gösteren ibra uygulaması genel kurullar, tek ibra oyuyla düzenlendi, kulüp faaliyet yılı Galatasaray Sportif AŞ’nin faaliyet yılı doğrultusunda 1 Haziran’da başlayıp 31 Mayıs’ta sona erecek şekilde unsurların değiştirilmesi ve kurumsal takvimin güncellenmesi kabul edildi. buna göre.

Kulüp Başkanı Dursun Özbek, oylamanın ardından yaptığı konuşmada çok duygulandığını ifade ederek, “Bugün tüzük değişikliği için bazı maddeleri sizlere getirdik. Hepinize çok teşekkür ediyorum. , ifade etmekte zorlanıyorum” dedi. Duygularım.Emin olun size söz verdiğimiz her şeyi harfi harfine yerine getireceğiz.Biz bunun için yemin ettik.Sizi mahcup etmemek için elimizden geleni yapıyoruz.Umarım bu dönem faaliyetlerimizin meyvelerini alırız.Gönüllüyüz. Yönetim kurulundaki arkadaşlarım ve şahsım adına hepinize teşekkür ediyorum. Yaşasın Galatasaray.” terimleri kullandı.

Konuşması uzun süre ayakta alkışlanan Özbek, üyelere alkışlarla karşılık verdi.

Galatasaray Kulübü’nün tüzük değişikliği kongresi yaklaşık bir saatte tamamlandı. Kulüpte genel kurul toplantıları genellikle uzun sürerken, bir toplantının bu kadar kısa sürede sonuçlanması bazı üyeler tarafından şaşkınlıkla karşılandı.

doganhisarhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu