Haber

Eyüpsultan “4. Okumak Güzeldir Kitap Okuma Yarışması” başvuruları başladı.

Eyüpsultan Belediyesi’nin “Okumak Güzeldir” sloganıyla bir klasik haline getirdiği Okumak Güzeldir Kitap Yarışması’nın 4.’sü için başvurular başladı.

Eyüpsultan Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, Kültür İşleri Müdürlüğü’nün düzenlediği yarışmaya katılım için son tarih 26 Mayıs. Katılımın ücretsiz olduğu ve yaş sınırlaması olmayan yarışma 27 Mayıs’ta online olarak gerçekleştirilecek. 21.00-21.50.

Yarışmaya katılmak isteyenler Şule Yüksel Şenler’in “Barış Sokağı”, Bahaeddin Özkisi’nin “Köse Kadı”, Abdülhak Şinasi Hisar’ın “Fahim Bey ve Biz”, Sabahattin Ali’nin “Kürk Mantolu Madonna” ve ” Kemal Tahir’in Kürk Mantolu Madonna’sı. “Kurt Yasası” kitabını okuyacak.

Beş önemli eserin tamamını okuyan katılımcılara yarışmada 50 soru sorulacak. Sınav süresi 50 dakika olan yarışmaya katılımcılar bilgisayar, tablet ya da akıllı telefondan sisteme giriş yaparak katılabilecekler.

8 Haziran’da sonuçları açıklanacak olan yarışmada birinciye 25 bin TL, ikinciye 20 bin TL, üçüncüye 15 bin TL, Eyüpsultan birinciye 15 bin TL olmak üzere 2 gece ve 3 İlk 20’ye girenlere günlük Kapadokya turu, Eyüpsultan’dan ilk 100’e giren yarışmacılara Boğaz çeşidi, ilk 150’ye girenlere 200 TL kitap çeki verilecektir.

Ödül töreninin tarihi ve yeri Haziran ayında açıklanacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu