Yaşam

Cem Karaca’nın Hayatını Anlatan “Cem Karaca’nın Gözyaşları” Filminin Posteri Yayımlandı!

Ülkemizin değerli sanatçıları arasında yer alan ve müziği yaşadığı dönemde olduğu gibi ölümünden sonra da her zaman popüler olan Cem Karaca’nın hayatının filme alınacağı açıklandı. Cem Karaca’nın sette gösterime giren Gözyaşları filminin afişi yayınlandı.

Şerefsizlik Belası, Bu Son Olsun, Fotoğraftaki Gözyaşları, Tamirci Çırağı ve daha birçok kitabın yazarı Cem Karaca, ülkemizin değerli sanatçılarından biridir.

Usta sanatçı, 8 Şubat 2004’te geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti ancak ölümünden sonra da şarkıları onu yaşatmaya devam etti.

Geçtiğimiz yıl usta sanatçının anısını yaşatmak amacıyla hayatının filme dönüştürülmesine karar verildi.

Film, Cem Karaca’nın eşi Biriyim Karaca’nın kendisinden izin alınmadığı ve kişilik haklarına zarar verdiği gerekçesiyle projenin durdurulması için mahkemeye başvurmasıyla gündeme gelse de çekimlere başlandığı açıklandı.

İsmail Hacıoğlu’nun Cem Karaca’yı canlandıracağı filmin yönetmenliğini Yüksel Aksu; Filmde Fikret Kuşkan, Yasemin Yalçın, Melisa Aslı Pamuk, Meral Çetinkaya, Buçe Buse Kahraman ve Melisa Döngel’in rol alacağı da sinemaya dair gelen bilgiler arasında yer aldı.

Filmin danışmanlığını Cem Karaca’nın oğlu Emrah Karaca ve yakın çevresi üstlenirken senaryosunu Onur Böber, Özden Uçar ve Emrah Saltık yazdı.

Usta sanatçının doğup büyüdüğü İstanbul’un Bakırköy semtinde başlayan çekimlerin ardından sinemaya dair yeni bir gelişme yaşandı.

Merakla beklenen filmin posteri yayınlandı!

Henüz vizyon tarihi açıklanmayan filmin 2024 yılında vizyona girmesi bekleniyor.

Biz de filmi sabırsızlıkla bekliyoruz!

sahinbeyhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu