Haber

Binlerce araç Bahçeli’yi karşılamaya gitti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Mersin’deki mitingine katılmak için 3 bini aşkın araç Fazilet ilçesine yaklaşık 5 kilometrelik bir konvoy oluşturdu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bugün Mersin’de yapılacak “Aday belli, karar belli” mitingine katılacak. Miting öncesi şehrin dört bir yanından binlerce kişi alanı doldurmaya başladı. İl merkezine 35 kilometre uzaklıkta bulunan Erdemli’de Belediye Başkanı Mükerrem Tollu önderliğinde 3 bini aşkın aracın katılımıyla yaklaşık 5 kilometrelik konvoy oluşturuldu. Parti bayraklarıyla donatılmış araçlardaki binlerce kişi arka arkaya Bahçeli’yi karşılamaya gitti.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Mersin’in değerli ve özel bir gün geçireceğini belirterek, “2023 yılı için ‘Aday belli, Karar belli’ mottosuyla hareket ettiğimiz Mersin’in en seçkin mitingini yapacağız. binlerce gönüllümüzle birlikte “Mersin’de en iyilerini sergileyeceğiz. Konvoyumuzu onurlandıran Erdemli halkımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah binlerce halkımızla Cumhurbaşkanımızı buluşturma şerefine nail oluruz. Türkiye’nin aydınlık geleceği için hep birlikte, birlik, beraberlik içinde çalışıyoruz” dedi. – MERSİN

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu