Haber

Beşiktaş Belediyesi yaşlı komşularına hizmet sunuyor

Beşiktaş Belediyesi’nin ilçede yaşayan yaşlı komşularına yönelik hizmetleri hız kesmeden devam ederken, 65+ Yaşam Ofisi ise komşularından gelen talepleri tek çatı altında toplayarak hızlı ve kolay çözümler üretiyor. Belediye aynı zamanda 65+ Yaşam Ofisi ile Türkiye’de gerontoloji ofisi bulunan tek belediye olma özelliğini taşıyor.

Türkiye nüfusunun yaş ortalamasının üzerinde bir demografik yapıya sahip olan Beşiktaş’ta yaşlı komşulara yönelik hizmetler öne çıkıyor. Beşiktaş Belediyesi, 65+ Yaşam Ofisi’yle yaşlı komşularının günlük hayatta karşılaştıkları zorlukları aşmalarına yardımcı oluyor. Yaşlı komşularından gelen talepleri tek çatı altında toplayarak hızlı ve kolay çözümler üreten Beşiktaş Belediyesi, 65+ Yaşam Ofisi ile aynı zamanda Türkiye’nin tek gerontoloji ofisine sahip belediyesidir.

“Yaşlı komşularımızın her zaman yanında olacağız”

Hizmetle ilgili bilgi veren Beşiktaş Belediye Başkanı İstek Akpolat, “Beşiktaş Belediyesi Levent hizmet binamızda bulunan 65+ Yaşam Ofisi’nde çeşitli eğitimler düzenleyerek komşularımızı bilgilendiriyoruz. Etiler ve Ulus Hayat Konutları’nda eğitim çalışmaları yapan yaşlı komşularımız. Burada grup aktiviteleri yaparak güzel vakit geçirebilirsiniz. Yaş dostu.” Şehirler ağına üye olan belediyemiz, ihtiyaç sahibi yaşlı komşularımıza aşevimizden her gün sıcak yemek paylaşımı, Halk Kartı, İyilik Hizmeti, Evde Sağlık Desteği, Gerontom mimarisi, hasta bezleri gibi birçok hizmet sunmaktadır. İhtiyaç sahibi yaşlı komşularımıza , yatak minderi, tekerlekli sandalye temini ve Dost El Taksisi desteğinde bulunduk. Yaşlı komşularımızın her zaman yanında olacağız” dedi. – İSTANBUL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu