Haber

Başkan Yardımcısı Oktay, AK Parti Ankara İl Başkanlığı’nda konuştu.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, “Cumhurbaşkanımıza karşı içerideki ve dışarıdaki güçler birlik olmuştur, tek amaçları Erdoğan’ı devirmek” dedi. söz konusu.

Oktay, parti il ​​başkanlığında düzenlenen İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nda AK Parti 28. Dönem Ankara milletvekili adayları ile gündeme geldi.

Genel Başkan Yardımcısı Oktay burada yaptığı konuşmada hem AK Parti’nin hem de Cumhur İttifakı’nın 7/24 çalıştığını ve milletin hizmetinde olduğunu söyledi.

Toplantıda seçimle ilgili tüm plan ve programları gözden geçirdiklerini ve artık sahaya çıktıklarını belirten Oktay, şunları kaydetti:

“Milletimiz bunu çok net görüyor, içerideki ve dışarıdaki tüm güçler Cumhurbaşkanımıza karşı birlik olmuş, tek amaçları Erdoğan’ı devirmek. Bundan sonra ne olacak? Bundan sonrasını da çok net anlatmışlar. Anlattılar, anlattılar” FETÖ genel merkezinden açıkladılar, okyanus ötesi yerlerden de açıkladılar.Ama şunu da çok net söylüyoruz.Altılı yedili masaya zorla oturttular.Masadan kalkanları da içeriye oturttular. 24 saat.”

Ankara Milletvekili adaylarının millete gerçekleri anlatmak için gece gündüz koşacaklarını ifade eden Oktay, milletin de desteğiyle 14 Mayıs akşamı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yeni bir balkon konuşması yaptırmayı hedeflediklerini belirtti. meclis çoğunluğunu Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın arkasına koymak ve Ankara milletvekili sayısını artırmak. .

Ankara’nın marka değerini yükseltecek mega projelere ağırlık vererek şehri dünya başkentleriyle rekabet ettireceklerini kaydeden Oktay, il ve ilçe projeleriyle Türk milletinin karşısına çıkacaklarını söyledi.

“Son 20 Yılda Tüm Sektörlerde 100 Yılı Aşkın İşler Yaptık”

Yüzyıla Türkiye’nin girdiğini belirten Oktay, konuşmasına şöyle devam etti:

“Son 20 yılda tüm sektörlerde, savunma sanayinde 100 yılı aşkın işler yaptık… Bunu bütün milletimiz görüyor. Kısmetse aslında uçak gemimizi hizmete sokacağız ama İktidarda her alanda yaptık.Ulaştırmada yaptık.Sağlıkta başardık.Kocaman bir pandemiyi atlattık.Ve sağlıkta muhalefetin eleştirdiği hastanelerle de çok şükür hiçbir sıkıntı yaşamadan atlattık. .Büyük bir deprem yaşadık.Üç haftada akut dönemi geride bıraktık ve artık şehirlerimizi hep birlikte ayağa kaldırıyoruz.Turizmde her branşta bire bir, bu da bire bir. Bunu milletimize tek tek anlatacağız.Türk Yüzyılını bu altyapı üzerine nasıl inşa edeceğimizi ve Cumhurbaşkanımızın liderliğinde hep birlikte nasıl inşa edeceğimizi Ankara’ya ve tüm Türkiye’ye hep birlikte anlatacağız.”

Son derece samimi ve samimi bir ortamda, birlik, beraberlik ve dayanışma içinde sahada olduklarını belirten Oktay, “Bu ve bu hedeflerimizi buradan Ankara’ya ve Türkiye’ye duyuruyoruz. Hep birlikte tüm Türkiye’ye hayırlı olsun. Ankara ile.” söz konusu.

“İnşallah Türkiye Yüzyılında Ankara’yı birlikte inşa edeceğiz”

30 Nisan’da Ankara’da miting yapacaklarını ve bunun için hazırlıklara başladıklarını belirten Oktay, “Bunu Ankaralı hemşehrilerimizle tek tek paylaşıp anlatacağız. O birlikte sevinecek. İnşallah biz de yaparız.” Türk Yüzyılında Ankara’yı birlikte inşa edeceğiz. İnşallah Türk Yüzyılında Türkiye’yi hep birlikte inşa edeceğiz.” ifadeleri kullandı.

Oktay ve beraberindekiler daha sonra Eskişehir üzerinden Balgat’ta bulunan seçim uyum merkezlerini ziyaret etti.

Toplantıya AK Parti Ankara milletvekili adayları Vedat Alım ve Tuğrul Türkeş, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, Ömer İleri, Ahmet Çotuk, Lütfiye Selva Çam ve AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan da katıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu