Haber

Akşener, Sinan Ateş’in öldürülmesiyle ilgili olarak Erdoğan’a seslendi: Görevinizi yapın, bu olaydan vazgeçmeyeceğiz.

Dava Dernekleri eski Başkanı Sinan Ateş’in Ankara’da öldürülmesi Türkiye’nin gündeminden düşmezken, MHP ve Dava Dernekleri, muhalefetin cinayeti gündemde tutma çabalarına rağmen konuya sessiz kalıyor.

KÜME TOPLANTISI’NDA SUikast’A YANGIN GETİRDİ

Ateş cinayetiyle ilgili partisinin grup toplantısında değerlendirmelerde bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, konuşmasının büyük bölümünde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik ifadeler kullandı.

“HÜKÜMETİN DEVLET YAPMASINI BEKLEDİM AMA…”

Akşener kürsüden yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı; “Ankara’mızın göbeğinde Sinan Ateş’e alçakça bir suikast gerçekleştirilmiştir. İlk günden beri takip ettiğim olayda Ateş ailesinin ricası üzerine siyasete bulaşmadım. Devletin devletçiliğinin düzelmesini bekliyordum. yargının sorumluluğundadır.26 gün sonra devlet yönetiminin ciddiyetinin ne kadar yerle bir edildiğini bir kez daha görüyorum.

“YÖNETEMEYECEĞİNİZ DEVLET İÇİNDE NELER OLUYOR?”

Alçak suikast konusunda birçok soru işareti varken, milletimizi göreve çağırırken adım atan tek bir otorite yok. Erdoğan sana sesleniyorum, bu yönetemediğin devlette neler oluyor anlatır mısın? Bu nasıl bir yönetim boşluğu? Şimdi gerçek faillerin üstü kapatılıyor. Yine savcılar değişiyor, yine bir katil çıkıyor. Görevini yap Erdoğan.

“GERÇEĞE ULAŞANA KADAR BU OLAYIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”

Bu konuda sessiz kalacağımızı düşünüyorsanız çok yanılıyorsunuz. Devletin ciddiyetine olan inancımız bugüne kadar devlet kurumlarını layıkıyla yöneten sizlerin üzerine düşen görevleri yerine getirmesini bekliyordu ama bundan sonra susmayacağız, kabul etmeyeceğiz. Gerçek ortaya çıkana kadar bu davanın takipçisi olacağız.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu