Haber

13 Eylül’de Yaşanan Son Dakika Magazin Haberlerini ve Güncel Magazin Olaylarını Anlatıyoruz!

‘Güncel magazin haberleri neler? Bugün magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?’ Gibi sorularınıza cevap verecek tüm haberlerin içeriğine sizi dahil edebiliriz…?

1. Sosyal medyada adını duyuran isimlerden biri olan Selin Ciğerci, artık güzellik alanında da hatırı sayılır bir üne sahip. Yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelen ve son dönemde Miami’de lüks bir malikane satın alan Ciğerci, Nişantaşı’nda bir eve yerleşti.

2. 2023 MTV Image Müzik Ödülleri ödülleri sahiplerini buldu. 2023 yılının en iyilerinin seçildiği ödül töreninde şıklık yarışı yaşandı. VMA’larda sahne alan isimler arasında yer alan Shakira da herkesi büyüledi.

3. Elon Musk’un Walter Isaacson tarafından yazılan biyografisi, X’in (Twitter) yeni patronu hakkında birçok detayı ortaya çıkardı. Ancak bunlardan en dikkat çekici olanı Musk’un eski kız arkadaşı Amber Heard ile ilişkisini sürdürürken ondan gelen istekleri oldu.

4. MTV Müzik Ödülleri dün akşam sahiplerini buldu. Kırmızı halıda şıklık yarışının yanı sıra yaşanan olaylar da geceye damgasını vurdu. O anlardan biri de Cardi B ve Offset’in banyo görüntüsüydü.

5. Son yıllarda sosyal medyanın ustası haline gelen ve ekrandaki performansının yanı sıra komik paylaşımlarıyla da hepimizi güldüren ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, bunu bir kez daha başardı. Okul çıkışı kendisini yolda gören ve fotoğraf çektirmek isteyen gençleri rahatsız etmeyen Kaygılaroğlu, çocukların Instagram hesaplarından da paylaşımda bulundu.

6. Özge Özpirinçci yıllardır sektörün içinde olan bir isim, hepimiz tanıyoruz aslında. Doğal güzelliği ve samimiyetiyle her zaman hayranlık uyandıran Özge Özpirinçci yepyeni tarzıyla karşımızda!

7. Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer, yardımcıları Damla Yılmaz’ın nikah şahidi oldu.

8. Dilan Polat geçtiğimiz günlerde eşi Engin Polat’ın kendisine uçak aldığı haberiyle gündeme gelmişti; Daha sonra uçağı satın almadıklarını açıkladılar. Cüneyt Özdemir gibi birçok ismin eleştirdiği Dilan Polat hakkında çarpıcı bir yorum Fatih Altaylı’dan geldi.

9. Ülkemizin en ünlü jeologu Prof. Dr. Celal Şengör, şu sıralar en çok deprem nedeniyle İstanbul’dan taşınma kararıyla gündemde. Ancak geçtiğimiz gün ülkemizin şüphesiz en değerli hocaları arasında yer alan Şengör’ün yazlık evi hakkında yapılan bazı sert yorumlar tepki çekti.

10. Fox TV’de yayın hayatına başlayan Farklı Biri dizisi ilk bölümüyle büyük ilgi gördü. Konusuyla merak uyandıran yeni dizi sosyal medyanın gündemine oturdu. Burak Deniz ile başrolü paylaşan Hande Erçel’in oyunculuğu oldukça tartışma yarattı. Erçel’in oyunculuğuna ilişkin çok sayıda yorum yapılırken bir eleştiri de Seren Serengil’den geldi.

11. Özaslan’ı bazı isimlerden oldukça ilham aldığı gerekçesiyle zaman zaman sosyal medya mizahından da nasibini alıyor. Özaslan, geçtiğimiz günlerde Instagram hesabında paylaştığı fotoğrafta tarzını Hailey Bieber’a benzetince; Sosyal medyada büyük alay konusu oldu.

12. Yalı Çapkını dizisinin sevilen oyuncuları Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in dudaktan ağza görüntüleri bu yaza damga vurdu. Görüntülerin ardından ayrılık haberleri gündeme geldi. Artık aşklarına tüm hızıyla devam ettikleri söyleniyor.

13. Sahne kostümleriyle sık sık gündeme gelen ve sanatçılar arasında tartışmalara neden olan Gülşen, yine çok konuşulan bir olaya imza attı.

14. Derginin sevilen isimlerinden Hadise, yazın son anlarının tadını çıkarmak için şimdi tatilde. Sosyal medya paylaşımları ve konserleriyle sık sık gündeme gelen Hadise, pembe uzun elbisesiyle dikkat çekti. Pozları beğeni alırken, Sünger Bob desenli elbisesinin fiyatını duyanlar şaşkına döndü.

15. Magazin gündeminin dikkat çeken isimlerinden Sinan Akçıl’ın yaptığı her açıklamayla gündem haline geldiğini söyleyebiliriz. Sık sık tepki çeken sözler kullanan ünlü müzisyen, bu kez eski eşi Burcu Kıratlı hakkında söyledikleriyle gündem yarattı.

16. Şafak Sezer’in yazıp yönettiği, başrolünü üstlendiği efsane komedi dizisi Kolpaçino’nun dördüncü filminin çekimleri başladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu