Yaşam

Ünlü Komedyen Ata Demirer, Netflix İçin Bir Komedi Dizisi Çekecek

Türkiye pazarında hızla yeni içerikler üreten Netflix, sinema projelerinin yanı sıra dizilerle de uluslararası başarıya imza atıyor. Son olarak komedyen Cem Yılmaz’ın Erşan Kuneri dizisiyle büyük beğeni toplayan Netflix’in başka bir komedyenle barıştığı ortaya çıktı. Birsen Altuntaş’ın haberine göre Cet Demirer, Netflix için dizi çekmeye hazırlanıyor.

KAYNAK: Birsen Altuntaş

Kaynak:https://www.birsenaltuntas.com/dizi/a…

Komedi filmleriyle büyük beğeni toplayan Cet Demirer, son olarak Disney Plus için çektiği Bursa Bülbül filmiyle gündeme gelmişti.

Dram ve komedi unsurlarının yer aldığı Bursa Bülbülü’nün ardından yeni projesini merakla beklediğimiz Demirer cephesinden güzel bir haberimiz var!

Birsen Altuntaş’ın haberine göre Cet Demirer, Netflix için bir komedi dizisi çekecek.

Son olarak komedyen Cem Yılmaz’ın Erşan Kuneri dizisiyle büyük beğeni toplayan Netflix, bir diğer komedyen Ata Demirer ile el sıkışarak kütüphanesine yeni bir komedi dizisi eklemeye hazırlanıyor.

Altuntaş’ın haberine göre Necati Akpınar ve Yılmaz Erdoğan’ın ortak olduğu BKM Film imzalı dizinin adı “Bir Şans Daha Var” olacak.

Dizinin senaryosu Deniz Akçay’a emanet edilirken, yönetmen koltuğuna Cet Demirer sinemalarının vazgeçilmezi Hakan Algül oturacak.

Urla’da çekilmesi planlanan dizinin 8 bölüm olması planlanırken, Bir Şans Daha Var için önümüzdeki günlerde yeni gelişmeler ortaya çıkacak.

hadimajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu