Teknoloji

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem Resmi Olarak Açıklandı

 
Outright Games, yakın zamanda piyasaya sürülen uzun metrajlı animasyon filmi Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem’in dünyasında geçen yeni bir Teenage Mutant Ninja Turtles oyununu duyurdu. Oyun, 2024 yılında konsollar ve PC için piyasaya sürülmeye hazırlanıyor. Hangi konsollara çıkacağı belirtilmemiş.
 
Filmdeki olaylardan sonra ne olacağına dair bahisler
 
 
 
Filmdeki olayların aylar sonrasını konu alan oyun, sinemada bulunan ilginç sanat tarzını ön plana çıkarıyor. Oyun, bu ilginç animasyon tarzının yanı sıra mizah unsurlarına dayalı bir hikaye de anlatıyor. Yeniden yapımda serideki birçok unutulmaz karakterle etkileşime girebilir ve Kaplumbağaların kontrolünü ele geçirebilirsiniz. New York City’de geçen oyunun amacı mutant tehdidinden kurtulmaktır.
 
Popüler dizilerden biri olan Teenage Mutant Ninja Turtles, 1984 yılında Peter Laird ve Kevin Eastman tarafından sunularak bir klasik haline geldi. Başlangıçta başarılı bir çizgi roman dizisi olarak başlayan dizi, daha sonra ünlü bir animasyon dizisine ve daha sonra da canlı aksiyon televizyon dizisine dönüştü. Bu bakımdan pek çok gişe rekoru kırdı.
 
İlginç yapısıyla Ninja Turtles hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanan Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem için henüz başka bir detay açıklanmadı. Şu anda herhangi bir tanıtım fragmanı bulunmuyor.

haber-baskale.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu