Haber

Son rakamlar ortaya çıktı! Ekrem İmamoğlu’na anket şoku

CHP’nin seçim sonrası cumhurbaşkanlığına göz kırpıyor ve ‘değiştirmek’için aramak Ekrem İmamoğluadlı kullanıcının rotası son günlerde yeniden İstanbul Büyükşehir Belediyesidiline çevrildiği söylenmektedir. CHP’de 28 Mayıs Seçimlerin ardından başlayan koltuk kargaşası ve iç karışıklıklar sürerken, yerel seçimler için ilk sandık başına gidildi.

Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi bugün “Anketten ne çıktı, İmamoğlu kazanır mı kaybeder mi?”başlıklı yazısında Betimar Araştırmaile ilgili Ekrem İmamoğluhakkında 31 Temmuz-2 Ağustosortada 3 bin kişiAraştırmalarının çarpıcı sonuçlarını paylaştı.

YÜZDE 40,5’İ ‘BAŞARISIZ’ DEDİ

Selvi’ye göre; Ankette “İmamoğlu’nu başarılı buluyor musunuz?”soruya cevap verenlerin yüzdesi 35.9sen “Başarılı”cevap verirken, yüzde 40,5oranında ‘Başarısız’ cevap alındı. soruya “Ne başarılı ne başarısız”yüzde 12 cevap verirken, “Cevapsız”olanların oranı ise yüzde 11,6çıktı.

Yanıtlayanların yüzdesi 38.7 tanesiEkrem İmamoğlu yeni seçimde ‘Oyum’ardından 2024 yerel seçimlerinde İmamoğlu’na. “Oy kullanmıyorum”diyenlerin oranı %43,6formda çıktı.

Öte yandan, yanıt verenler CHP seçmeninin yüzde 77,9’u, YETER Partisi’nin yüzde 67’si, Yeşil Sol Parti’nin yüzde 61’i Önümüzdeki seçimlerde oyumu İmamoğlu’na vereceğini belirtti. selvi, Ekrem İmamoğlubu oranlar ne zaman yüzde 80üzerinde olduğunun ve şu anda yüzde 60 seviyelerine düştüğünün altını çizdi.

haber-gebze.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu