Haber

Rıza Çalımbay: Gerçekten iyi bir takımı yendik

Süper Lig’in 23. haftasında İste Çalımbay yönetimindeki Sivasspor ile Şenol Güneş’in takımı Beşiktaş, hakem Zorbay Küçük yönetimindeki Yeni Sivas 4 Eylül Stadı’nda karşı karşıya geldi.

Mücadele Sivasspor’un 1-0 üstünlüğüyle tamamlandı. Sivasspor’un galibiyet golünü Samuel Saiz kaydetti.

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Beşiktaş’ı mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

“Zor bir maçtı”

Rıza Çalımbay, maçın güç olduğunun altını çizdi:

“Zor bir maçtı. Çok iyi bir kadro ve mükemmel bir kadro var. Mücadele etmek kolay değil. Herkes kapasitesinin üzerine çıksın dedik. Kendi sahamızda puanlar, puanlar almamız gerekiyordu.”

“Çok iyi bir takımı yendik”

Takımın hedeflerinden bahseden Çalımbay, açıklamalarını şöyle sürdürdü:

Hem Avrupa kupalarında hem de Türkiye kupalarında çok güzel hedeflerimiz var. Bunları çok iyi bir formda geçireceksek öncelikle ligde iyi olmamız gerekiyor. Önce Alanya sonra Beşiktaş maçları çok değerliydi. Çok güzel bir maçtı. Çok hızlı oynandı. Grubum hiç hata yapmadı. İyi bir gol yedik. Gerçekten iyi bir kadroyu yendik.”

“Disiplini bozmadan oyunumuzu oynadık”

Tecrübeli teknik adam açıklamalarını şöyle tamamladı:

“Takım olarak oynadık. Oyunun disiplinini kimse bozmadı. Orta mesafe pas kusurları oldu ama oyunu hiç bırakmadık. Beşiktaş grubu iyi bir kadroya sahip. Sonradan giren oyuncular daha tehlikeli olmaya başladı. Orada çok sıkıntı var.Oyuncumuz olmadığı için hızlı değişiklik yapamadık.Sarı kart görenler oldu.Maçın başından sonuna kadar disiplini bozmadan oyunumuzu oynadık. “

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu