Haber

Maçtan sonra söyledikleriyle kendi sonunu hazırladı! Antonio Conte Tottenham’da kaldı

İngiltere Premeier Ligi’nde 4. sırada yer alan Tottenahm Hotspur’da teknik direktör Antonio Conte’nin transferi resmen sona erdi.

KARŞILIKLI ANLAŞMA İLE YOLLAR AYRILDI

İngiliz gruptan yapılan açıklamada, “Antonio Conte ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Antonio’ya emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki yaşamında başarılar dileriz.” terimler kullanıldı.

FUTBOLCULAR VE YÖNETİMİN HEDEFİ VAR

Tottenham’ın Southampton ile 3-1’lik beraberlikle sonuçlanan son maçının ardından açıklamalarda bulunan Conte, oyuncuları ve yönetimi hedef aldı.

İtalyan hoca yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“20 YILDIR HİÇ BİR ŞEY KAZANAMADILAR”

“Biz bir grup değiliz. Sahada 11 kişiyiz. Bencil oyuncular görüyorum. Birbirine yardım etmek istemeyen, kalbini göstermeyen oyuncular. Şu ana kadar durumu saklamaya çalıştım. şimdi ama yetmiyor.Hala oyunculara bahaneler buluyorsunuz…Yine bahaneler bahaneler…Yapın yeter.” Devam et, onları koru! Buna alıştılar! Baskı ve gerilim altında oynamak istemiyorlar. İşte Tottenham’ın hikayesi! 20 yıldır hiçbir şey kazanamadılar. Neden?

“SADECE KENDİLERİ İÇİN OYNAYAN 11 OYUNCU GÖRÜYORUM”

Şimdi önümüzde 10 maç var ve birileri bu tavırla, bu ruhla yedinci veya sekizinci olmak için savaşabileceğimizi düşünüyor mu? Bunun için savaşmaya alışkın değilim. Bu herkesin sorumluluğundadır. Hayranlarımızı bizimle gururlandırmak için oynuyoruz. Bir dileğin olmalı, gözlerinde ateş olmalı. Buna sahip değilseniz, FA Cup’a gidemezsiniz. Uzun süredir burada kullanılıyor. Transfer dönemindeki ataklar kulüp ve teknik direktör sorumluluğundadır. Peki oyuncular, oyuncular nerede? Sadece kendileri için oynayan 11 oyuncu görüyorum.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu