Haber

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Uçurtma Şenliği

Konya Büyükşehir Belediyesi, Selçuklu, Karatay ve Meram belediyeleri tarafından Türkiye Engelliler Derneği Konya Şubesi üyeleri ve aileleri için “Uçurtma Şenliği” düzenlendi. Sille Kruvaziyer Zirvesi’nde düzenlenen etkinlikte uçurtma uçuran vatandaşlar aileleri ile birlikte keyifli bir gün geçirdi.

Konya Büyükşehir Belediyesi Engelli Destek Merkezi (ENDEM) tarafından “Uçurtma Şenliği” düzenlendi. Sille Kruvaziyer Zirvesi’nde düzenlenen etkinliğe katılan Konya Büyükşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Uzbaş, “Çocuklarımız ve hemşerilerimizle güzel vakit geçiriyoruz. Bu tür etkinlikler birlik ve beraberliğimizi pekiştiriyor. Daha nicelerini görmek dileğiyle. bunun gibi programlar.”

Türkiye Engelliler Derneği Konya Şube Başkanı Ahmet Mıhçı ve vatandaşlar da keyifli bir gün geçirdiklerini belirterek, Konya Büyükşehir Belediyesi’ne böylesine keyifli bir etkinliği buluşturduğu için teşekkür etti.

Selçuklu, Karatay ve Meram belediyeleri ile Türkiye Sakatlar Derneği Konya Şubesi’nin katkılarıyla gerçekleştirilen etkinlikte dernek üyeleri aileleriyle birlikte rengarenk uçurtma uçurarak keyifli bir hafta sonu geçirdi. – KONYA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu