Haber

Judo Yıldızlar Türkiye Şampiyonası Sivas’ta başladı

– Judo Yıldızlar Türkiye Şampiyonası Sivas’ta başladı

SİVAS – Sivas’ın ev sahipliğinde düzenlenen Judo Yıldızlar Türkiye Şampiyonası 1,51 sporcunun katılımıyla başladı.

Türkiye Judo Federasyonu ve Sivas Gençliği ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Judo Yıldızlar Türkiye Şampiyonası” başladı. Taha Akgül Spor Salonu’nda başlayan şampiyonaya 69 ilden bin 51 sporcu katılıyor.

Şampiyonanın açılış töreni Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Turan Topgül, Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç ve Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz’un katılımıyla gerçekleştirildi. Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Daha sonra halk oyunları ekibi gösteri yaptı.

Tunç: “Başarılar dilerim”

Açılış töreninde konuşan Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç, şampiyonaya katılanlara başarılar dileyerek, “Türkiye şampiyonalarına ve uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yapmaya devam ediyoruz. 51 kişilik judo takımını 4 gün ağırlamaya devam ediyoruz. gençlik ve spor dostluklarının kurulduğu Sivas’ta öncelikle karşılaşmaların centilmen bir şekilde yürütülmesini ve hak edenlere keyifli müsabakalar, keyifli emekler nasip olmasını temenni ediyorum.”

Huysuz: “Sivas şehrine teşekkür etmek istiyorum”

Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz da şampiyonanın sakatlanmadan geçmesini dileyerek, “Şampiyonaya katılan tüm kardeşlerimi kutluyorum. Tüm katılımcılara başarılar diliyorum. Emeği geçen tüm ekibe ve Sivas şehrine teşekkür ediyorum.” bizleri bu keyifli ortamda ağırladı ve organizasyona katkı sağladı.Hepinize başarılar dilerim.” ifadeleri kullandı.

Topgül: “Spor altyapımız iyi durumda”

Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Turan Topgül, Sivas’ın iyi bir spor altyapısına sahip olduğuna vurgu yaparak, “Sivas birçok alanda olduğu gibi spor altyapısını da başarıyla tamamlamış, ulusal ve uluslararası birçok spor şubesini organize edecek düzeyde olan bir şehir. Birçok uluslararası maça başarıyla ev sahipliği yaptı.Şampiyonaya katılan gruplara başarılar diliyorum.”

Konuşmaların ardından il protokolü birinci günün sonunda dereceye giren sporculara madalyalarını takdim etti. Heyecan verici şampiyona 20 Mayıs Cumartesi günü sona erecek.

pozantihaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu