Haber

İzmir’e gençlik ve spor alanında 20 yılda 12 milyar 292 milyon liralık yatırım yapıldı.

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Adayı Eyyüp Kadir İnan, 20 yılda İzmir’e gençlik ve eğitim getirdi. sporAlana 12 milyar 292 milyon liralık yatırım yapıldığını belirten Alsancak’taki eski Monopol fabrikasının yerine yapılan dev kültür sanat merkezinin 29 Nisan’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açılacağını söyledi. .

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Adayı Eyyüp Kadir İnan, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Partisinin İl Başkanlığında düzenlenen bayramlaşma töreninin ardından Aliağa’ya giden İnan, önce Belediye Başkanı Serkan Acar’ı ziyaret etti, ardından partisinin Aliağa İlçe Başkanlığı’nın Güzelhisar’da düzenlediği ‘Gençler İftarı’ etkinliğine katıldı. Semt.

“Cumhurbaşkanı Erdoğan, Alsancak’ta Kültür Sanat Merkezi’nin açılışını yapacak”

Ramazan ayının son iftar yemeğinde Aliağalı gençlerin arasında olmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren İnan, “AK Parti hükümetleri olarak gençlik ve spor alanında 12 milyar 282 milyon TL yatırım yaptık. ilimizde 13 Gençlik Merkezi ve 3 Gençlik Ofisi inşa etti.Bugün bu yerlerden binlerce İzmirli genç faydalanıyor.Gençlerimiz kültürel faaliyetler, girişimcilik, sanat, sosyal inovasyon, yabancı dil öğrenme gibi faaliyetlerle geleceğe hazırlanıyor. İlimizin dört bir yanında 40 adet spor tesisi kurarak gençlerimize sporun her dalında kendilerini yetiştirme imkanı sunduk.Bugün itibari ile bu sayı 20 bin 325’ten 246 bin 515’e yükseldi. spora ve sporcuya verdiğimiz, sporcu sayımızın her geçen gün arttığı, hemen hemen her branşta dünya çapında düzenlenen yarışmalarda ülkemizi gururla temsil eden ve madalyalarla dönen, yatırımlarımızı artırarak yolumuza devam ediyoruz. İzmirimize yakışır dev bir kültür sanat kompleksi kazandırıyoruz. Alsancak’ta yapımı tamamlanan eski Tekel fabrikası için yaptığımız dev kültür sanat merkezi İzmir’imize çok yakışacak ve kentimizin ihtiyacı olan kültür sanat merkezi için değerli bir merkez olacak. İnşallah 29 Nisan’da Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından İzmir’de yapılacak toplu açılış töreninde bu merkezin açılışını yapmış olacağız.”

“Cumhur İttifakı belediyelerimiz gençlik alanında da fark yaratıyor”

Türkiye’nin bütün illerini dolaştıklarını ve Cumhur İttifakı belediyelerinin gençlere yönelik çalışmalarını gördüklerini belirterek, İzmir’de bu tür hizmetlerin olmamasını hem gururlandırdılar hem de kıskandılar. Türkiye gençliğine yakışır bir merkez haline geldi. Onu kalbimin derinliklerinden tebrik ediyorum. Bunu neden vurguluyorum? Cumhur İttifakımızla birlikte Aliağa’da o kadar güzel işler yapılıyor ki, o kadar güzel hizmetler yaşanıyor. CHP’li belediyelerde böyle yerler var, böyle sosyal tesisler, Gençlere, ailelere, kadınlara bu kadar alan açan hizmet ve belediyecilik anlayışı söz konusu değil. Bugün Menemen’de önceliği gençlere veren bir belediyecilik anlayışı var. Aliağa’da kadınları ve gençleri merkeze alan bir belediyecilik anlayışı var. Kınık’ta da halka aynı şekilde hizmet etmek için Mahalle mahalle dolaşmak isteyen bir belediyecilik anlayışı var. Türkiye’nin dört bir yanındaki Cumhur İttifakı belediyelerini ziyaret ediyor, hizmetlerini görüyor ve gurur duyuyoruz. Ama bir İzmirli olarak yıkıldık, üzüldük, kıskandık. Çünkü İstanbul’un Fatih Belediyesi’ndeki ultra teknolojik ve sosyal donatılarla dolu 11 kütüphanesinden hiçbiri İzmir’de değil. Son 4 yılda İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin gençlik alanında attığı tek bir adım olmadığını unutmamak gerekiyor. O yüzden bu dönemde Cumhurbaşkanımız ve partimiz tarafından bu bölgeden milletvekili adayı olarak gösterildim. 30 yaşındayım ve 13 yıldır birçok genç arkadaşımızla bu ilçede çok iş yaptık. Şimdi sizlerin ve gençlerin sesi olarak bugün, yarın ve meclis çalışmalarımızda sizlere bir söz söylemek istiyorum. Hem Aliağalı gençlerimiz hem de İzmirli gençlerimiz için hem kardeşiniz hem kardeşiniz olarak çok çalışacağım.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu